• 瀏覽: 79,121
  • 回覆: 322
  • 追帖: 4
搵私家偵探查,有通姦證據就申請離婚,毛都唔分條俾佢

窮到冇錢買Leica..........
熱賣及精選
引用:
原帖由 lplplp111 於 2020-6-6 01:48 AM 發表

咁如果佢夜返,試下打視像電話睇下佢乜反應?如果唔接就十成十係出軌了...
一定唔接,係街或者話同朋友食飯囉,肯定大鬼把藉口!!!

引用:
原帖由 SIG226 於 2020-6-6 01:51 AM 發表

搵私家偵探查,有通姦證據就申請離婚,毛都唔分條俾佢
我覺得自重比fd見到後佢會戒備好多啦!!

係咪大陸女人?
我有兩個朋友娶大陸女人都係發現出現勾佬....

引用:
原帖由 kit4698 於 2020-6-6 02:11 AM 發表

係咪大陸女人?
我有兩個朋友娶大陸女人都係發現出現勾佬....
唔係呀

回覆 引用 TOP

女人只為自己只為錢
好來好去唔使諗咁多
只是人生的一段插曲
放下再隨緣吧
但是要反省反省

件事都搵讓左d時間,自己都有諗左好耐,要分居離婚先呢,但又唔想分一半比佢!!自己都有諗過疊埋心水搵第二個...

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-6 02:18 AM 發表

件事都搵讓左d時間,自己都有諗左好耐,要分居離婚先呢,但又唔想分一半比佢!!自己都有諗過疊埋心水搵第二個...
二個都是為錢!
我無意見

直接低調失蹤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-6 02:02 AM 發表

我覺得自重比fd見到後佢會戒備好多啦!!
戒備你証明佢想找d刺激吧,這種女人就更加不可取,奸天a完就到b,c,d,有d女人到30中,係要証明自己仲有吸引力,會好想找男人錫下溝下,唔係淨係後生女先有市場!回到家又有老公照顧下,你依家最好快找証據,捉姦在床,到時令她無話可說要離婚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 普陀山 於 2020-6-6 02:20 AM 發表

二個都是為錢!
我無意見
佢對我有錯唔通我仲可以咁大方分一半比佢做勾老費!??就算我有洗唔晒既錢要我比一蚊佢都唔想!!

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-6 02:26 AM 發表

佢對我有錯唔通我仲可以咁大方分一半比佢做勾老費!??就算我有洗唔晒既錢要我比一蚊佢都唔想!!
邊個搶到邊個嘅
下次小心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-6 02:26 AM 發表

你首先要有心理準備離婚,再搵佢通姦證據,跟住同佢和平談判

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-6 12:23 AM 發表

其實佢一路慢慢咁變,之間發生左好多轉變既事好多時都夜返而覺得,最後係一個大家都識既朋友口中見到佢同另一個男人係街拖住手....先醒覺肯定!! ...
離婚啦,你心裡永遠有條剌,無小朋友就離婚啦,你過得到自己果關咩?

回覆 引用 TOP

老婆做什麼工作?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]