• 瀏覽: 1,240
  • 回覆: 21
點解要時時想起過去,點解我聽到人哋可以話放低過去咁容易,我係咪太執著,真係唔知自己想點,我都想容易放低過去,但佢偏偏要時時黎傷害我⋯⋯我好想知道傷害我,你真係會開心嗎?
我已經唔想再去諗過去,但點解要不停傷害我

引用:
原帖由 lichoiwing 於 2020-6-5 07:09 PM 發表

點解要時時想起過去,點解我聽到人哋可以話放低過去咁容易,我係咪太執著,真係唔知自己想點,我都想容易放低過去,但佢偏偏要時時黎傷害我⋯⋯我好想知道傷害我,你真係會開心嗎?
我已經唔想再去諗過去,但點解要不停傷害我 ...
有新嘅,
就唔會諗舊嘅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lichoiwing 於 2020-6-5 07:09 PM 發表

樓主, 你發生什麼事呀?可以分享嗎?
我覺得講就容易, 做就很難。我都是執著的人!

回覆 引用 TOP

所有嘅豪言都收起嚟,所有嘅吶喊都咽下去。
引用:

你自己唔係話過:
“明白如何好好生活😊以後會對自己好一點!”

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2020-6-6 04:50 PM 發表

你自己唔係話過:
“明白如何好好生活😊以後會對自己好一點!”
知道😊我已經明白對自己好一點,但有啲事有啲人總會係你已經唔記得咗嘅時候,將件事埋咗係心入面,仲要時時黎傷害我,碰我傷口😔

慢慢習慣放低,過去就由得佢過去。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lichoiwing 於 2020-6-6 09:59 PM 發表

知道😊我已經明白對自己好一點,但有啲事有啲人總會係你已經唔記得咗嘅時候,將件事埋咗係心入面,仲要時時黎傷害我,碰我傷口😔
佢點解仲可以時時嚟傷害你?點樣碰到你傷口?

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2020-6-7 03:58 PM 發表

佢點解仲可以時時嚟傷害你?點樣碰到你傷口?
有兩個仔,經常會因兩個小朋友有聯絡

引用:
原帖由 lichoiwing 於 2020-6-7 04:03 PM 發表

有兩個仔,經常會因兩個小朋友有聯絡
咁好多分開咗嘅因為小朋友都有聯絡,都正正常常
佢做咗d咩再傷害你?定係同佢保持聯絡對你嚟講係傷害?

邊有咁易放得低.....
我老婆出軌我都想放低......
但一直都有條刺

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2020-6-7 06:39 PM 發表

咁好多分開咗嘅因為小朋友都有聯絡,都正正常常
佢做咗d咩再傷害你?定係同佢保持聯絡對你嚟講係傷害?
佢會講好多難聽嘅說話,而我無用會員因為佢嘅說話令我難受

引用:
原帖由 lichoiwing 於 2020-6-8 06:47 AM 發表

佢會講好多難聽嘅說話,而我無用會員因為佢嘅說話令我難受
例如d咩說話?
你哋點解會結婚生小朋友?又點解分開?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]