• 瀏覽: 1,497
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
終於試咗Thermage,年紀大膠原流失快唔夠啲後生女呢真係唔係講笑,同埋魚尾紋好似越嚟越犀利。

聽人講話會痛但係我又冇咩感覺做嗰陣時瞓着咗,做完佢俾我睇效果係靚,做完個下緊係靚,緊住個幾日又真係睇到皮膚唔同咗,主要係瘦左皮膚滑左同毛孔細,
魚尾紋係真笑個時先睇到,比起做之前差好遠。

想問下大家幾耐打一次,有冇配合其他野做?

引用:
原帖由 Ting9191 於 2020-6-5 01:38 PM 發表

終於試咗Thermage,年紀大膠原流失快唔夠啲後生女呢真係唔係講笑,同埋魚尾紋好似越嚟越犀利。

聽人講話會痛但係我又冇咩感覺做嗰陣時瞓着咗,做完佢俾我睇效果係靚,做完個下緊係靚,緊住個幾日又真係睇到皮膚唔同咗,主要係瘦左皮膚滑左同毛孔細,

想問下大家幾耐打一次,有冇配合其他野做? ...
請問做完皮膚乾唔乾,可否Pm地址及價錢,thx

回覆 引用 TOP

我舊年做過熱麻吉 我覺得好痛啊 但係效果好好
今年想再做一次

回覆 引用 TOP

效果好,係比較痛

回覆 引用 TOP

有另外打其它針 因為太貪靚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ting9191 於 2020-6-5 01:38 PM 發表

我想問大概維持到幾耐 ?幾錢打一次
我宜家30中 係咪適合打

引用:
原帖由 金融中女 於 2020-6-12 01:17 AM 發表

打一次可以keep到一年左右,睇你打邊度啦,眼部就萬幾蚊,面部就二萬幾!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金融中女 於 2020-6-12 01:17 AM 發表

我打過面,冇用。。

回覆 引用 TOP

一至兩年打一次,治療師話之後定期做collagen xp去keep, 效果可以持久d喎…

回覆 引用 TOP

打多喇會唔會傷到皮膚

回覆 引用 TOP

睇醫生/打個個點操作,打岩位效果會好好

回覆 引用 TOP

引用:

打幾錢?可唔可以pm比我

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]