• 瀏覽: 4,564
  • 回覆: 35
分手係佢提出,但我打俾佢,佢都會聽電話,whatsapp 佢又會覆,一個'月仲會有一兩次來我家煮嘢我食,來到又會幫我整下門,水喉……我呃自己佢會繼續同我一齊。每次講電話,只要唔提兩人的關系,佢就會講曖昧的話,若我問佢幾時可以出來見面,佢就唔出聲,扮聽唔到,其實佢究竟想點?我見佢一次又中意佢多啲,我都知道咁樣我會好辛苦,但見佢唔到,我又好想見,好想聽下佢把聲。點算?

熱賣及精選
似乎對方係高手
樓主好後生?

引用:
原帖由 temp_discuss 於 2020-6-5 12:31 AM 發表

似乎對方係高手
樓主好後生?
我唔後生了,之前都拍過拖,同佢一齊之前三年幾無拍過。之前拍嗰啲分手我都會痛,但唔會好似今次咁,兩個月了,每日就算我做緊咩,都會諗緊佢係度做緊咩,成日睇佢有無上線,睇返之前嘅whatsapp對話,就會懷念當初嘅甜蜜。
有男生可以答認真答我佢係咩心態嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 icelee 於 2020-6-4 07:08 PM 發表

分手係佢提出,但我打俾佢,佢都會聽電話,whatsapp 佢又會覆,一個'月仲會有一兩次來我家煮嘢我食,來到又會幫我整下門,水喉……我呃自己佢會繼續同我一齊。每次講電話,只要唔提兩人的關系,佢就會講曖昧的話,若我問佢幾時可以出來見面,佢就唔出聲,扮聽唔到,其實佢究竟想點?我見佢一次又中意佢多啲,我都知道咁樣我會好辛苦,但見佢唔到,我又好想見,好想聽下佢把聲。點算? ...
食完野之後有無食埋你

回覆 引用 TOP

Time will change.

回覆 引用 TOP

拖泥帶水咁似未分手?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 icelee 於 2020-6-4 07:08 PM 發表

分手係佢提出,但我打俾佢,佢都會聽電話,whatsapp 佢又會覆,一個'月仲會有一兩次來我家煮嘢我食,來到又會幫我整下門,水喉……我呃自己佢會繼續同我一齊。每次講電話,只要唔提兩人的關系,佢就會講曖昧的話,若我問佢幾時可以出來見面,佢就唔出聲,扮聽唔到,其實佢究竟想點?我見佢一次又中意佢多啲,我都知道咁樣我會好辛苦,但見佢唔到,我又好想見,好想聽下佢把聲。點算? ...
你唔好傻

回覆 引用 TOP

不如直接問佢想點

佢應該係未追到新女朋友,
或者新女朋友嗰邊有問題,
所以重會搵你,
休息下疏理下情緒.

引用:
原帖由 現代足球 於 2020-6-7 09:22 AM 發表

佢應該係未追到新女朋友,
或者新女朋友嗰邊有問題,
所以重會搵你,
休息下疏理下情緒.
我認同,應該又未食到新女,又覺得樓主唔錯咪拖下先囉,反正食左定冇食新女都唔會知,如果知道咪話前度好慘呀輕輕帶過。

好簡單,即係你已經比人DOWNGRADE左去做普通朋友。
講真,成日話分左手可以做朋友既咪呢D,
即係已經唔打算將來同你結婚生仔,唔會同你過人世,
不過,你唔玩野,咪當多個朋友,
佢會話,總之我地而家係好朋友(即係話比你聽,佢要出去識女又好,乜都好,唔關你事,唔到你理)
你係唔係真係想要D咁既生活??
比我就寧願長痛不如短痛,一刀兩斷,斷絕來往就算啦。

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2020-6-7 07:26 AM 發表

不如直接問佢想點
問過了,佢唔會答我。每次問佢呢啲類似問題,佢就唔出聲,點問都唔會答你囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2020-6-7 11:24 PM 發表

好簡單,即係你已經比人DOWNGRADE左去做普通朋友。
講真,成日話分左手可以做朋友既咪呢D,
即係已經唔打算將來同你結婚生仔,唔會同你過人世,
不過,你唔玩野,咪當多個朋友,
佢會話,總之我地而家係好朋友(即係話比你聽,佢要出去識女又好,乜都好,唔關你事,唔到你理)
你係唔係真係想要D咁既生活??
比我就寧願長痛不如短痛,一刀兩斷,斷絕來往就算啦。 ...
其實我有試過成十幾日唔搵佢,個心都開始平靜啲,但佢一打俾我,我見到佢電話我個心就跳到咩咁。一見番佢我又………唉………我都想自己舒服啲,唔好再咁辛苦。都有試過唔聽佢電話,隔兩三個鐘佢會再打來囉。😢😢

證明呢個男仔係享齊人福囉!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]