• 瀏覽: 35,186
  • 回覆: 153
  • 追帖: 2
上次出post都起碼8,9個月前,依家佢仲係幾愛我,我就比開初更加愛佢,有想同佢生bb既衝動!不過,唔可以,唔可以,我計好曬,佢都唔係次次入面的,反而我想。我如何下去呢?抽離不了越來越

熱賣及精選
男男係生唔到BB㗎......

引用:
原帖由 夜場小妹 於 2020-6-4 01:22 AM 發表

上次出post都起碼8,9個月前,依家佢仲係幾愛我,我就比開初更加愛佢,有想同佢生bb既衝動!不過,唔可以,唔可以,我計好曬,佢都唔係次次入面的,反而我想。我如何下去呢?抽離不了越來越 ...
抽離咪繼續插住入邊先囉!

回覆 引用 TOP

問下你家姐咪知囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜場小妹 於 2020-6-4 01:22 AM 發表

上次出post都起碼8,9個月前,依家佢仲係幾愛我,我就比開初更加愛佢,有想同佢生bb既衝動!不過,唔可以,唔可以,我計好曬,佢都唔係次次入面的,反而我想。我如何下去呢?抽離不了越來越 ...
你一定好屌

回覆 引用 TOP

乜你姐夫又係Hehe咩
難行呀

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2020-6-4 01:55 AM 發表

男男係生唔到BB㗎......
出到姐夫喎
係男男男

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
細路仔都識,係屎佛射精点可能有BB,男男吾好胡思亂想

回覆 引用 TOP

能夠成為兩姊弟也是一種緣份,要學懂放低

回覆 引用 TOP

試吓生返個睇吓同家姐生嘅係咪一樣樣,我疑惑左好耐。

回覆 引用 TOP

唔係人黎架你
咁多男人係要搞家姐個老公

引用:

你遇到老衲,你好彩了。你可以生BB, 你姐夫又唔使入你了

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-6-4 03:11 AM 發表

你遇到老衲,你好彩了。你可以生BB, 你姐夫又唔使入你了
你D精好似有問題個喎

引用:
原帖由 ericwon666 於 2020-6-4 03:49 AM 發表

你D精好似有問題個喎
你攪錯了

回覆 引用 TOP

一家親

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]