• 瀏覽: 711
  • 回覆: 9
qq

私家雞?

回覆 引用 TOP

引用:
又要熄燈全黑一片,又呢樣吾得果樣吾得,好無隱。
係咪每次都只准肛交!?

香港曱甴,時代垃圾
引用:
原帖由 阿記狂徒2.0 於 2020-6-3 09:33 PM 發表

係咪每次都只准肛交!?
你就係,是你無遇到過,我朋友都有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4741G 於 2020-6-3 09:14 PM 發表

識左個人妻,樣靚身材正,話個老公爛賭無家用俾,又要照顧兩個小朋友搵吾到野做,又話個老公幾個月都無點過她,她都有需要。
講好左每月俾3000家用每星期一次。開頭兩個月都幾好,但現在約又拒絕,錢就照收,變到每月得一二次。又要熄燈全黑一片,又呢樣吾得果樣吾得,好無隱。呃錢....
但我又中意樣靚身材正。 ...
屌佐先講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4741G 於 2020-6-3 09:14 PM 發表

識左個人妻,樣靚身材正,話個老公爛賭無家用俾,又要照顧兩個小朋友搵吾到野做,又話個老公幾個月都無點過她,她都有需要。
講好左每月俾3000家用每星期一次。開頭兩個月都幾好,但現在約又拒絕,錢就照收,變到每月得一二次。又要熄燈全黑一片,又呢樣吾得果樣吾得,好無隱。呃錢....
你自己有沒有妻子/女朋友?

若有,請不要害人害己

若沒有,請正正經經識一個單身女子,除非你自認要做渣男
(別以為你現在這樣叫博愛,是愚蠢)

引用:
原帖由 阿記狂徒2.0 於 2020-6-3 09:33 PM 發表

係咪每次都只准肛交!?
好彩有你🤝所以在下成日都叫頭幾個回帖人一定要引用#1🤝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickeychan007 於 2020-6-3 10:08 PM 發表

你自己有沒有妻子/女朋友?

若有,請不要害人害己

若沒有,請正正經經識一個單身女子,除非你自認要做渣男
(別以為你現在這樣叫博愛,是愚蠢) ...
原來成件事係咁!

回覆 引用 TOP

屌你鹵味樓主🖕

回覆 引用 TOP

引用:

比起逐次計已經好平啦!

回覆 引用 TOP