• 瀏覽: 10,904
  • 回覆: 89
佢同佢男友一齊咗四年, 呢幾個月同時同我拍拖, 每次出嚟同我一齐玩同我一齊瞓都心驚膽戰, 我對佢都幾好, 但總感覺付出咗好多都冇結果, 我都不知道該不該繼續落去

我愛你,有機會請把呢三個字還畀我
熱賣及精選
最近佢男友被調去外地好遠做野啦, 但係成日佢男友會開視頻查岗

我愛你,有機會請把呢三個字還畀我
引用:
原帖由 MasAmor 於 2020-6-3 11:39 AM 發表

佢同佢男友一齊咗四年, 呢幾個月同時同我拍拖, 每次出嚟同我一齐玩同我一齊瞓都心驚膽戰, 我對佢都幾好, 但總感覺付出咗好多都冇結果, 我都不知道該不該繼續落去 ...
洗咩,諗咁多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MasAmor 於 2020-6-3 11:39 AM 發表

佢同佢男友一齊咗四年, 呢幾個月同時同我拍拖, 每次出嚟同我一齐玩同我一齊瞓都心驚膽戰, 我對佢都幾好, 但總感覺付出咗好多都冇結果, 我都不知道該不該繼續落去 ...
開心,係滋潤

回覆 引用 TOP

引用:

除非,頂不順

回覆 引用 TOP

引用:

付出
就當,實戰罷

回覆 引用 TOP

引用:

可一齊玩,一齊瞓
實在,已令人羨慕

回覆 引用 TOP

香港曱甴,時代垃圾!

引用:
原帖由 MasAmor 於 2020-6-3 11:40 AM 發表

最近佢男友被調去外地好遠做野啦, 但係成日佢男友會開視頻查岗
又如何

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MasAmor 於 2020-6-3 11:40 AM 發表

只能,看到前面

引用:
原帖由 MasAmor 於 2020-6-3 11:39 發表

暫時有飯開,就暫時張就張就啦。

回覆 引用 TOP

正,每次中出都特別威猛

回覆 引用 TOP

不該一齊

回覆 引用 TOP

引用:

有得屌咪屌囉!

有食唔食,罪大惡極。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]