• 瀏覽: 13,658
  • 回覆: 152
  • 追帖: 4
我老友就係一個例子,成日都係咁罵政府點解仲唔取消返內地要隔離十四日,佢又話佢深圳既女朋友依家回覆佢既訊息愈來愈慢,驚佢女朋友係深圳有另一個,佢都有唸過要辭職去內地見佢女朋友,但係佢做緊既工作都有月入3萬幾,驚到時返黎香港再搵唔到咁既水平人工,佢女朋友又辦唔到來港通行證,又要keep住每個月比八千蚊人仔佢女朋友,又擔心戴帽,之前約出來吃飯,另一個朋友同佢講,我擔心你比佢既錢佢用來貼仔,到時候你唔好後悔,之後估唔到佢好大反應,罵左我另一個朋友幾句,之後走人,最慘係佢未埋單,要我哋比埋佢個份

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-6-3 08:17 AM 發表

我老友就係一個例子,成日都係咁罵政府點解仲唔取消返內地要隔離十四日,佢又話佢深圳既女朋友依家回覆佢既訊息愈來愈慢,驚佢女朋友係深圳有另一個,佢都有唸過要辭職去內地見佢女朋友,但係佢做緊既工作都有月入3萬幾,驚到時返黎香港再搵唔到咁既水平人工,佢女朋友又辦唔到來港通行證,又要keep住每個月比八千蚊人仔佢女朋友,又擔心戴帽,之前約出來吃飯,另一個朋友同佢講,我擔心你比佢既錢佢用來貼仔,到時候你唔好後 ...
一早帶緊帽啦,開關返去湊人地個仔啦

目標人物
已被中出

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-6-3 08:17 AM 發表

我老友就係一個例子,成日都係咁罵政府點解仲唔取消返內地要隔離十四日,佢又話佢深圳既女朋友依家回覆佢既訊息愈來愈慢,驚佢女朋友係深圳有另一個,佢都有唸過要辭職去內地見佢女朋友,但係佢做緊既工作都有月入3萬幾,驚到時返黎香港再搵唔到咁既水平人工,佢女朋友又辦唔到來港通行證,又要keep住每個月比八千蚊人仔佢女朋友,又擔心戴帽,之前約出來吃飯,另一個朋友同佢講,我擔心你比佢既錢佢用來貼仔,到時候你唔好後 ...
會戴帽, 但條女不會走佬, 樓主個 friend 始終系米飯班主.

呢種事情好正常嘅,想開點!

出发前一切只是梦想,行动后一路都是挑战

回覆 引用 TOP

引用:

時彈啦,佢戴帽都好過中肺炎🤭

回覆 引用 TOP

老兄 唔緊要 , 只要你keep住每個月畀八千蚊佢冇變 , 佢就走唔甩你隻五指山🤣

拍拖已涉及金錢供養,沒有好結果。

引用:
原帖由 y2kingston 於 2020-6-3 09:34 AM 發表

會戴帽, 但條女不會走佬, 樓主個 friend 始終系米飯班主.
我都叫佢放棄,條女對佢愈來愈冷淡,唔好浪費金錢啦!

引用:

晚晚同條女視頻咪得囉

引用:
原帖由 y2kingston 於 2020-6-3 09:34 AM 發表

單單清咪算啦

回覆 引用 TOP

做好心理準備啦

回覆 引用 TOP

带帽主要睇人吧,跟异地冇太大关系

動漫,生活,娛樂,真理。

回覆 引用 TOP

大6G戴帽是正常的.....

回覆 引用 TOP

异地都好易出問題嘅 

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右