• 瀏覽: 2,149
  • 回覆: 16
一直都好想試媽媽奶粉,但聽人講飲完會好肥...想睇下有無人飲過?

我有呀,飲安嬰媽媽,呢隻幾易入口

回覆 引用 TOP

樓主想飲邊隻? 我飲緊貝X米個隻唔覺肥喎...可能因為佢係有機,無添加糖呀個D

睇想BB營養好定自己靚咋喎, 其實媽媽奶粉對BB同媽媽都好
我生前有飲開, 自己皮膚都靚啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 teressasa 於 2020-6-3 06:30 PM 發表

樓主想飲邊隻? 我飲緊貝X米個隻唔覺肥喎...可能因為佢係有機,無添加糖呀個D
呢隻係新嘅?

引用:
原帖由 turkeykikiki 於 2020-6-3 11:31 PM 發表

呢隻係新嘅?
好似上年年尾先有,不過已經好多媽媽都推

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 turkeykikiki 於 2020-6-2 09:59 PM 發表

一直都好想試媽媽奶粉,但聽人講飲完會好肥...想睇下有無人飲過?
我個陣有飲美x臣既媽媽奶, 粉, 唔覺自己有特別肥左, 不過bb生長keep得幾好

唔肥就好了! 我都想令BB健康

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sadqw 於 2020-6-4 01:54 PM 發表

我個陣有飲美x臣既媽媽奶, 粉, 唔覺自己有特別肥左, 不過bb生長keep得幾好
入埋佢地媽媽會,D禮品都幾豐富同實用

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-6-4 05:28 PM 發表

入埋佢地媽媽會,D禮品都幾豐富同實用
仲好實用添, 我宜加仲用緊

回覆 引用 TOP

懷孕承租

苦樂有兩個純數字密碼太複雜

改密碼失敗,唔見咗苦樂

正正當當揾錢最辛苦﹗battle of birthday  苦樂

一個密碼簡單足夠

回覆 引用 TOP

會 超級肥

引用:
原帖由 turkeykikiki 於 2020-6-2 09:59 PM 發表

都要睇下你食幾多野,都係計你食幾多卡路里啫。
我孕期平均2日一包媽媽奶粉,後期一日一包,不過我係當下午茶咁食,最多加多隻雞蛋/餅乾/麵包,去到生前都係重左10kg。
如果你除左奶粉外仲食好多其他野咁緊係肥啦不過都係bb最緊要,如果肚餓都要食,最多之後慢慢減

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wonderlust123 於 2020-6-7 03:41 PM 發表

會 超級肥
媽媽奶冇錯有d好甜又易肥,但市面上都有低脂少甜既媽媽奶

回覆 引用 TOP

引用:

都唔會 搵啲低脂既飲 一日一杯 唔好超

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]