• 瀏覽: 1,935
  • 回覆: 16
有冇打斑分享,我已打了一年還是這樣,我是 荷爾蒙斑

引用:
原帖由 June0717 於 2020-6-2 08:37 AM 發表

有冇打斑分享,我已打了一年還是這樣,我是 荷爾蒙斑

沒效?
用什麼機。一共打幾次? 沒其它反應? 沒效就別再打!
試1-2次機不行, 說明根本不合適了。

---------

荷爾蒙斑, 也可用中藥醫治。
打斑機+酸/打斑 + 膠骨補水/ 打斑+微針/。混合醫療。原來好多方法。

我是打皮秒1次, 反黑6個月。傷了角質層, 皮膚敏感左, 真好痛苦。四處尋方法。結果得知一些方法。
不再打斑,寧願做D機/ 打填乩使面色白浄d,改善左膚質。斑就不會顯了。。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-6-2 10:16 AM 發表

沒效? 用什麼機。一共打幾次? 沒其它反應? 沒效就別再打!

打斑機+酸/打斑 + 膠骨補水/ 打斑+微針/。混合醫療。原來好多方法。

我是打皮秒1次, 反黑6個月。傷了角質層, 皮膚敏感左, 真好痛苦。四處尋方法。結果得知一些方法。
不再打斑,寧願做D機/ 打填乩使面色白浄d,改善左膚質。斑就不 ...
你現在好了?

回覆 引用 TOP

係咪你部機唔得,市面上果D大陸機台灣機韓國機都冇咩效,美國機先係醫學級有療效

引用:
原帖由 雨中的石頭 於 2020-6-2 12:53 PM 發表

係咪你部機唔得,市面上果D大陸機台灣機韓國機都冇咩效,美國機先係醫學級有療效
不知道

pico enlighten效果唔錯,我呀媽去打佢D老人斑都打得甩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 June0717 於 2020-6-2 04:02 PM 發表

不知道
你去打斑連用咩機都唔知,掛唔知得冇效啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-6-2 10:16 AM 發表

沒效?
用什麼機。一共打幾次? 沒其它反應? 沒效就別再打!
---------

不再打斑,寧願做D機/ 打填乩 ...
吓,我仲想試下皮秒機添。😣

回覆 引用 TOP

我打了兩年,一直keep住打,初時打c6,後來打皮秒,好左好多但唔會完全無晒。

曬斑容易攪,荷爾蒙斑就難攪

回覆 引用 TOP

除了荷爾蒙斑之外其他斑都可以用激光打

回覆 引用 TOP

荷爾蒙斑可以試我打開戈間醫美, 保證唔會反黑同埋一次都會見到效果, 我搵過出面其他美容中心, 就算打一樣既機都冇辦法有依D保證, 佢地D治療師有自己一套既手勢打, 我打左3次都明顯淡左好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]