• 瀏覽: 2,549
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
認真問,如果情侶不是同居,除了男仔提出一起過夜,女仔都會提出嗎?
如果男朋友一段時間(幾個月)沒提出,女方會感到奇怪同問男方原因嗎?
謝!

熱賣及精選
每人嘅表達唔同,有的人未必架。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2020-6-2 01:08 AM 發表

認真問,如果情侶不是同居,除了男仔提出一起過夜,女仔都會提出嗎?
如果男朋友一段時間(幾個月)沒提出,女方會感到奇怪同問男方原因嗎?
謝! ...
吾過夜都可以日頭上床既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2020-6-2 01:08 AM 發表

謝! ...
你嘅意思係咪博嘢呀

回覆 引用 TOP

引用:

謝! ...
你開幾多個帖其實答嚟答去都係嗰幾個人㗎咋

回覆 引用 TOP

男女都有需要嘅,唔駛怕醜!

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,隨時有女砌。

回覆 引用 TOP

既然是男女朋友关系了。不过夜才有问题。。。你以为现在是封建社会?

Oman~

回覆 引用 TOP

正常

回覆 引用 TOP

每人嘅表達唔同,有的人未必架。

回覆 引用 TOP

引用:

謝! ...
你想咪問,邊有分男女

回覆 引用 TOP

樓主西痕

回覆 引用 TOP

引用:

謝! ...
女仔提出一起過夜,有乜野問題先?
如果男朋友一段時間(幾個月)沒提出,咁就一定有問題啦,可能佢唔得喎,梗係要問個明白。

引用:
原帖由 dc31 於 2020-6-2 09:13 PM 發表

女仔提出一起過夜,有乜野問題先?
如果男朋友一段時間(幾個月)沒提出,咁就一定有問題啦,可能佢唔得喎,梗係要問個明白。
佢平時對我好好,又唔似做了些奇怪野而唔提出
但開口問,都唔知佢會否答真話⋯

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2020-6-4 01:16 AM 發表

佢平時對我好好,又唔似做了些奇怪野而唔提出
但開口問,都唔知佢會否答真話⋯
會唔會係佢有癮疾呀?
有時有啲嘢係唔會講真話畀你聽㗎。

引用:
原帖由 dc31 於 2020-6-4 01:22 AM 發表

會唔會係佢有癮疾呀?
有時有啲嘢係唔會講真話畀你聽㗎。
所以唔知應否問⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]