• 瀏覽: 68,963
  • 回覆: 294
  • 追帖: 1
揾得嗰皮幾兩皮野一個月就咪鬼溝女啦……養得掂你自己已經好叻㗎啦!揾多啲先溝女啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swissss 於 2020-6-1 12:02 PM 發表

之前同一班行山group既人去行山,識左一個ABC女仔,覺得幾岩傾,咪諗住睇下有冇得發展下囉..上星期約左佢單獨行山,然後佢既現實mode出晒黎,又問我住邊,發現我同家人住居屋就嫌三嫌四;講起我學歷得副學士,英文差,又踩幾腳;講起我工作,搵得萬幾兩萬蚊,又話佢前男友之前點樣讀書進修,白家興家,最後搵六位數一個月

唉,救命!!成程我自己行仲開心好多,之後我都唔敢再同呢個人whatsapp傾計 ...
唔錯!知道自己weakness

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2020-6-1 12:11 PM 發表

有冇打野戰???
對住個海打飛滋算唔算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swissss 於 2020-6-1 12:02 PM 發表

之前同一班行山group既人去行山,識左一個ABC女仔,覺得幾岩傾,咪諗住睇下有冇得發展下囉..上星期約左佢單獨行山,然後佢既現實mode出晒黎,又問我住邊,發現我同家人住居屋就嫌三嫌四;講起我學歷得副學士,英文差,又踩幾腳;講起我工作,搵得萬幾兩萬蚊,又話佢前男友之前點樣讀書進修,白家興家,最後搵六位數一個月

唉,救命!!成程我自己行仲開心好多,之後我都唔敢再同呢個人whatsapp傾計 ...
我接力 可以嗎 等我幫你炮製佢

回覆 引用 TOP

偽ABC

回覆 引用 TOP

引用:

冇圖冇真相

回覆 引用 TOP

如果你冇企圖 使勿卑人嫌棄

tc

回覆 引用 TOP

引用:

副學士,住居屋,搵萬幾兩萬太低人工,我中3程度,之前每月6位數收入,住居屋,另有樓收租。

回覆 引用 TOP

甘你唔夠charm
啲女睇人泥食, 你靚仔或風趣, 佢無$佢照螺飯

回覆 引用 TOP

引用:

ABC定港女呀? 我識嘅ABC唔會咁嗰噃。

你就當搵個炮友算了!

回覆 引用 TOP

引用:

ABC睇人會比港女平等 , 根本係D自由西/自由撚既幻想 ,
D白皮生物內心其實好 "白皮優越論" !!!

回覆 引用 TOP

就地正法

哈素賓基個名咁長, 個 Shoulder 冇返咁橫都印唔晒個名
防守球員犯左腦筋上既錯誤
嘩!睇呢場波就興奮過食興奮劑  
呢球波拉得咁行唔係用腳背,係用腳既肉心呀
哎o也!倒卦鳩勾!

回覆 引用 TOP

你揀人,人揀你
唔緊要啦

回覆 引用 TOP

ABC不是重點.重點是冇得俾你D??

狗即是狗, 永遠只可以守門口...................

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]