• 瀏覽: 7,090
  • 回覆: 64
  • 追帖: 1
呀妹做護士,我今日渣電單車跌低咗,隻腳流血,返到屋企想叫呀妹幫手洗傷口貼膠布,佢一句話自己整啦,然之後去左廚房自己整麵食,果刻個心好唔舒服😔

係條馬路上跌倒,有三個途人見我擦傷流血主動俾紙巾我,一個男途人主動幫我扶起架車,果陣跌完個人無咩力未定神。

相反見到呀妹架冷淡令我好失望😞佢一d都唔care

熱賣及精選
平時關係一般?

引用:
原帖由 言川 於 2020-5-31 09:22 PM 發表

平時關係一般?
平時少傾計,到出事先知關係淡如水

引用:
原帖由 春天白滑的婆仔 於 2020-5-31 09:28 PM 發表

平時少傾計,到出事先知關係淡如水
可能覺得你自己搞得掂

引用:
原帖由 言川 於 2020-5-31 09:35 PM 發表

可能覺得你自己搞得掂
佢知我唔識,唔係做呢行😖

引用:
原帖由 春天白滑的婆仔 於 2020-5-31 09:08 PM 發表

呀妹做護士,我今日渣電單車跌低咗,隻腳流血,返到屋企想叫呀妹幫手洗傷口貼膠布,佢一句話自己整啦,然之後去左廚房自己整麵食,果刻個心好唔舒服😔

係條馬路上跌倒,有三個途人見我擦傷流血主動俾紙巾我,一個男途人主動幫我扶起架車,果陣跌完個人無咩力未定神。

相反見到呀妹架冷淡令我好失望😞佢一d都唔care ...
下次callme

回覆 引用 TOP

下次撞爆條J睇下佢會點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天白滑的婆仔 於 2020-5-31 09:36 PM 發表

佢知我唔識,唔係做呢行😖
會吾會政見不同。。。

回覆 引用 TOP

佢叫得你自己整
即係以護士既角度黎講係輕傷
咁自己整到做咩唔自己整🤔🤔🤔

我諗完全唔關關係疏離事囉
唔通我極親少少事
我老母唔幫我貼膠布
就係唔愛我咩😑😑😑

引用:
原帖由 春天白滑的婆仔 於 2020-5-31 09:08 PM 發表

你亞妹真的有啲過分,要搵人好好教訓她,若不介意,我可代勞😜anyway, 樓主早日康復💪🏼

引用:

佢有無望吓先?可能佢見慣啲大場面(流血不止都常見),睇你擦傷吓啫,小問題,冇事既,咁啩~

回覆 引用 TOP

樓主咪多心啦!兄弟姊妹水咁平,你哋由细對到大,佢性格你應該知㗎,阿妹可能係大情大性嘅性格,不拘小節!未必同你有心病嘅!
咪自尋煩惱啦,開心D!

呀妺係黃你係藍,無計

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2020-5-31 09:41 PM 發表

佢叫得你自己整
即係以護士既角度黎講係輕傷
咁自己整到做咩唔自己整🤔🤔🤔

我諗完全唔關關係疏離事囉
唔通我極親少少事
我老母唔幫我貼膠布
就係唔愛我咩😑😑😑 ...
行唔到樓梯流血流濃咁,可能你地見開無左隻腳,甩咗個頭,我呢d咪輕傷囉!

引用:
原帖由 超人廸加 於 2020-6-1 08:46 AM 發表

樓主咪多心啦!兄弟姊妹水咁平,你哋由细對到大,佢性格你應該知㗎,阿妹可能係大情大性嘅性格,不拘小節!未必同你有心病嘅!
咪自尋煩惱啦,開心D! ...
謝謝你架安慰😊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]