• 瀏覽: 9,421
  • 回覆: 130
  • 追帖: 2
今日見到之前有條追過我既男人,離左婚,扶養個三四歲體弱多病既女,睇到就心涼😂
那,雖然我唔係心地善良,但係我絕對係愛憎分明,唔會濫殺無辜果種。
呢條友當年係我同事,被我拒絕之後,好唔甘心,係咁針對我、刁難我、精神折磨我、令我日子非常難過,差d得憂鬱症。第一次遇到呢種事情,居然拒絕一個男人會得到咁既報復。
今天見到佢妻離子病
我感到好心涼😂
要慶祝下先😏

熱賣及精選
逢帖必膠!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-5-31 11:16 AM 發表

今日見到之前有條追過我既男人,離左婚,扶養個三四歲體弱多病既女,睇到就心涼😂
那,雖然我唔係心地善良,但係我絕對係愛憎分明,唔會濫殺無辜果種。
呢條友當年係我同事,被我拒絕之後,好唔甘心,係咁針對我、刁難我、精神折磨我、令我日子非常難過,差d得憂鬱症。第一次遇到呢種事情,居然拒絕一個男人會得到咁既報復。
今天見到佢妻離子病
我感到好心涼😂
要慶祝下先😏 ...
咪咁黑心啦傻姑

目標人物
引用:
原帖由 inco 於 2020-5-31 11:16 AM 發表

今天見到佢妻離子病
我感到好心涼😂
要慶祝下先😏 ...
你拒絶人都啱,畢竟男男生唔到仔

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-5-31 12:13 PM 發表

咪咁黑心啦傻姑
父債女還,爽😊

引用:
原帖由 核心清涼的裙 於 2020-5-31 12:18 PM 發表

你拒絶人都啱,畢竟男男生唔到仔
三隻嬲嬲豬即係點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-5-31 01:42 PM 發表

父債女還,爽😊
我終於明點解妳一直單身啦

目標人物
引用:

今天見到佢妻離子病
我感到好心涼😂
要慶祝下先😏 ...
何必呢,他朝君體也相同,忘記佢吧

引用:

今天見到佢妻離子病
我感到好心涼😂
要慶祝下先😏 ...
今天見到佢妻離子病
我感到好心涼😂
要慶祝下先😏

有病,記得睇醫生。。。

回覆 引用 TOP

算啦 過咗去就算啦 你 痛恨人哋嘅 同時 其實你自己 都會好唔開心 何必呢

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-5-31 02:25 PM 發表

算啦 過咗去就算啦 你 痛恨人哋嘅 同時 其實你自己 都會好唔開心 何必呢
我愛憎分明,又冇做乜嘢害佢。
見佢人生不幸,開心下都唔得?
孔子都話啦:「以德報怨,何以報德?」
所以見佢不幸我肯定要開心慶祝啦😂

引用:
原帖由 michealp 於 2020-5-31 02:04 PM 發表

何必呢,他朝君體也相同,忘記佢吧
記住,我冇對佢做過乜嘢,係佢曾經得罪我。而家見佢衰運連連,我表示下開心都係人之常情。
善惡終有報。
放心我一向行善
所以得罪我既人
都冇好下場😏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-5-31 01:58 PM 發表

我終於明點解妳一直單身啦
冇所謂啊
對呢種欺負過我既人
我心涼好正常
仲要扮嘢,我覺得好偽善😂

放下吧,忘記佢,做番自己啦

引用:
原帖由 inco 於 2020-5-31 02:29 PM 發表

我愛憎分明,又冇做乜嘢害佢。
見佢人生不幸,開心下都唔得?
孔子都話啦:「以德報怨,何以報德?」
所以見佢不幸我肯定要開心慶祝啦😂
其實算啦 就算你 在憎恨佢 都係個男人對你唔住啫 同個男人嘅老婆 個男人嘅解佢無關係 無需要咁樣啦 我前度個傷得我好深好深 但係我都唔想 睇住佢 行條不歸路 同埋都希望佢媽媽同佢個仔都病會好返 只不過 下面對我嘅前度 好堅硬 過咗去就算啦 永不回頭 或者當我老咗 大家再見面 算了 有時成日記住啲唔開心嘅嘢 做人會唔開心好痛苦 你以為你嬲人哋係人哋唔開心 其實你係懲罰緊你自己 點解唔放低呢 向前望啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右