• 瀏覽: 10,299
  • 回覆: 130
引用:
原帖由 傲骨 於 2020-5-31 01:58 PM 發表

我終於明點解妳一直單身啦
骨,靠你振夫綱

目標人物
咁黑心,你隻隻西應該係臭的,肯定無人吊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-5-31 11:16 發表

今日見到之前有條追過我既男人,離左婚,扶養個三四歲體弱多病既女,睇到就心涼😂
那,雖然我唔係心地善良,但係我絕對係愛憎分明,唔會濫殺無辜果種。
呢條友當年係我同事,被我拒絕之後,好唔甘心,係咁針對我、刁難我、精神折磨我、令我日子非常難過,差d得憂鬱症。第一次遇到呢種事情,居然拒絕一個男人會得到咁既報復。
今天見到佢妻離子病
我感到好心涼😂
要慶祝下先😏 ...
不過你今日仲未死 明天發現有骨癌腦癌 咁咪又輸咗?

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-5-31 06:59 PM 發表

人娃,振你蘿友咩,我覺得傻姑好可憐就真,佢自己親手製造無間地獄比自己
所以你做英雄去拯救佢

目標人物
引用:
原帖由 inco 於 2020-5-31 11:16 AM 發表

今日見到之前有條追過我既男人,離左婚,扶養個三四歲體弱多病既女,睇到就心涼😂
那,雖然我唔係心地善良,但係我絕對係愛憎分明,唔會濫殺無辜果種。
呢條友當年係我同事,被我拒絕之後,好唔甘心,係咁針對我、刁難我、精神折磨我、令我日子非常難過,差d得憂鬱症。第一次遇到呢種事情,居然拒絕一個男人會得到咁既報復。
今天見到佢妻離子病
我感到好心涼😂
要慶祝下先😏 ...
張超雄?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-5-31 07:17 PM 發表

我無咁既本事我只係唔想佢憎一個人憎到連自己都無品咁咋
放過人即係放過自己你明白嗎?
你幫佢轉移目標,你成為個target米得囉

目標人物
引用:
原帖由 傲骨 於 2020-5-31 07:22 PM 發表

人娃6,你好無聊?
俾你發現,但我覺你可以振夫綱

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-5-31 07:22 PM 發表

人娃6,你好無聊?
人娃=人形洋娃娃,簡稱人娃係米中呀?

目標人物
目標人物
引用:
原帖由 傲骨 於 2020-5-31 07:31 PM 發表

振乜春呀😂
夫綱

目標人物
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]