• 瀏覽: 9,712
  • 回覆: 82
Q

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-5-30 10:46 PM 發表
分開一個月了,好掛住對方,但又唔敢打擾佢,多數對方已經拖住其他女仔。
點樣可以去放低?我知道越係想搵佢煩到佢,就唔矜貴,個男仔反而會討厭你。
發生左就係發生咗,有冇可能重新做朋友? ...
由佢決定同你分開既一刻開始,你地既關係就正式完結啦。
想自己將來幸福的話,就以後都不要再找他,亦無需要做朋友,因為咁樣做對你無好處。
我明白會很難過,因我自己也經歷過,但難行都要行,別無他法。
希望你能從新再出發!

女仔都係偏感性,雖然宜家妳會覺得好不捨但當你重新出發後妳會發現之前嘅自己好傻,既然對方都唔愛你喇,何必委屈自己,重新出發做返自己,加油💪

做朋友只會你更傷心

引用:
原帖由 kathy6789 於 2020-5-31 10:19 AM 發表
女仔都係偏感性,雖然宜家妳會覺得好不捨但當你重新出發後妳會發現之前嘅自己好傻,既然對方都唔愛你喇,何必委屈自己,重新出發做返自己,加油💪 ...
Q

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-5-31 01:46 AM 發表

由佢決定同你分開既一刻開始,你地既關係就正式完結啦。
想自己將來幸福的話,就以後都不要再找他,亦無需要做朋友,因為咁樣做對你無好處。
我明白會很難過,因我自己也經歷過,但難行都要行,別無他法。
希望你能從新再出發! ...
Q

我都知尼段時期係比較艱難,最好嘅辦法係刪除一齊關於佢嘅野,當無尼個人出現過,你可以搵方法去發洩同放鬆,一個人會容易胡思亂想

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-5-31 10:35 AM 發表
做朋友只會你更傷心
Q

如果做得返姐係佢根本唔愛你,愛人永遠都係愛人

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-5-31 03:37 PM 發表

我都唔會再咁cheap 去搵佢。因為佢好絕情delete晒我,我都唔夠膽主動去搵佢。
有時覺得可惜做唔成朋友,曾經佢都有對我好過,雖然身邊每一個人都話佢係一個渣男 ...
“雖然身邊每一個人都話佢係一個渣男”
咁你仲要??

引用:
原帖由 87er 於 2020-5-31 03:55 PM 發表

“雖然身邊每一個人都話佢係一個渣男”
咁你仲要??
Q

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-5-31 03:40 PM 發表
如果做得返姐係佢根本唔愛你,愛人永遠都係愛人
Q

引用:
原帖由 kathy6789 於 2020-5-31 03:37 PM 發表
我都知尼段時期係比較艱難,最好嘅辦法係刪除一齊關於佢嘅野,當無尼個人出現過,你可以搵方法去發洩同放鬆,一個人會容易胡思亂想
Q

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-5-31 08:48 PM 發表

初頭分開都冇話瞓唔着太傷心,但而家一個月最近先來瞓唔着越嚟越掛住佢咁,但係唔會再夠膽去搵佢,挽留嘅時候我已經有死纏爛打。。
佢已經delete晒我,只有我主動搵佢。但都唔敢打擾佢。啲朋友話一個男人想搵你實會有方法搵到你,就算del曬聯絡。但係話唔值得,因為話佢係渣男。。我都想企番起身㗎 ...
delete曬證明佢已經唔愛你,就算你在點放低姿態都唔會有任何變化,因為男人是好理性同絕情,宜家唯一辦法係得你自己企翻身. 唔會有人憐惜你,唯有靠自己企翻身

的確唔應承聯絡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]