• 瀏覽: 1,025
  • 回覆: 16
同女朋友一齊住左2年半。。但最近1個月冇見。。傾計都好傾左好多。。 我懷疑佢有第2個。。佢fb同ig原本有我地既相。。早幾日發現冇哂合照。。直到半個月之前我去照腦因為成日頭痛又嘔。。去照完發現有良性腫瘤。。不過醫生同我講做手術 大多數都會冇事。。我其實早幾日開始一直同佢講會唔會番黎訓。 其實係想講依件事比佢聽。。但佢都話要照顧屋企人。。早2日佢話病完全失蹤左十幾個鍾。我同佢住咁耐佢就算病都唔會訓咁耐最多只係訓8-10個鍾。。直到今日話想見佢。。同佢講埋我有腫瘤。。佢都係話同屋企人嘈要番去訓。。其實佢係唔係真係有第2個。。我有問佢。。佢話冇。。但其實有邊個會認。。好想有人比意見我應唔應該直接分手。。我係好愛佢但真係覺得佢有第2個。。我知道愛情係唔可以勉強。。如果真係有第2個我知道一定要果斷分手

算吧啦!

回覆 引用 TOP

1個月無見!

回覆 引用 TOP

都唔樂觀喇,自己預早作最壞打算較好。

佢走佬?

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-30 07:37 AM 發表

都唔樂觀喇,自己預早作最壞打算較好。
唉。。我做左最壞打算。。但我唔想日日都等佢番黎。。如果真係佢有第2個既話可以同我講

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-5-30 04:25 PM 發表

佢走佬?
我都好想知。。依家一日WhatsApp都傾唔到2句。。但佢又有上線。又唔應我

哈哈哈
祝樓主早日康復

回覆 引用 TOP

可能忙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沒有愛情嗎 於 2020-5-30 07:51 PM 發表

唉。。我做左最壞打算。。但我唔想日日都等佢番黎。。如果真係佢有第2個既話可以同我講
佢住喺你屋企同屋,還是你租屋住同你同居?

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-30 11:42 PM 發表

佢住喺你屋企同屋,還是你租屋住同你同居?
同我屋企人一齊住

引用:
原帖由 沒有愛情嗎 於 2020-5-31 12:19 AM 發表

同我屋企人一齊住
咁都好!你可以繼續過自己嘅屋企生活,你可以唔使再苦等喇。

回覆 引用 TOP

綠帽唔怕戴,最緊要...

回覆 引用 TOP

你都係打定輸數啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沒有愛情嗎 於 2020-5-30 04:19 AM 發表

同女朋友一齊住左2年半。。但最近1個月冇見。。傾計都好傾左好多。。 我懷疑佢有第2個。。佢fb同ig原本有我地既相。。早幾日發現冇哂合照。。直到半個月之前我去照腦因為成日頭痛又嘔。。去照完發現有良性腫瘤。。不過醫生同我講做手術 大多數都會冇事。。我其實早幾日開始一直同佢講會唔會番黎訓。 其實係想講依件事比佢聽。。但佢都話要照顧屋企人。。早2日佢話病完全失蹤左十幾個鍾。我同佢住咁耐佢就算病都唔會訓咁 ...
無晒合照有問題

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]