• 瀏覽: 18,063
  • 回覆: 239
  • 追帖: 3
認真問
雙方都有戀愛經驗, 3X歲
出過兩次街, 但佢都係無拖我, 零身體接觸, 甚至唔肯同我飲同一杯野, 係咩原因?
唔鍾意我? 嫌棄我? 定係中年人拍拖模式有D係咁?
仲有無其他可能? thx

補充:  想問下各位你地拍拖通常拍幾耐先拖手呢?

你確定佢係你男友?錫左未?
男男廢事大街大巷?

問下佢點解,話佢知你介意

天灰灰 會不會 讓我忘了你是誰  
     夜 越黑 夢違背 難追難回味    ————《世界末日》
引用:
原帖由 kwan_1099 於 2020-5-29 11:22 PM 發表

你確定佢係你男友?錫左未?
男男廢事大街大巷?

問下佢點解,話佢知你介意
係男友, 未錫
無直接問, 佢提過等我接受佢先會拖我, 我有話接受左, 跟住佢答順其自然啦, 感覺似食左檸檬

中年人冇咁熱情嘩,保守

回覆 引用 TOP

可能佢有老婆怕俾人睇到,所以唔拖妳囉

出過兩次街叫男友?睇你都唔方好女
我同我內子出街都唔會拖

引用:
原帖由 kurisumasu 於 2020-5-29 11:04 PM 發表

認真問
出過兩次街, 但佢都係無拖我, 零身體接觸, 甚至唔肯同我飲同一杯野, 係咩原因?
仲有無其他可能? thx ...
你肯定一齊左?男朋友定男性朋友XD

再見了.........
怕比第二個男人見到。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-5-29 11:46 PM 發表

你肯定一齊左?男朋友定男性朋友XD
係, 有同佢確認係男女朋友關係

引用:
原帖由 changheng 於 2020-5-29 11:44 PM 發表

可能佢有老婆怕俾人睇到,所以唔拖妳囉
都幾肯定佢係無第2個

真係認真問, 因為我未遇過咁既情況
而且係我主動示好, 我表白先,
想知拍左拖都唔拖我, 有咩可能因素
THX

引用:
原帖由 kurisumasu 於 2020-5-29 11:04 PM 發表

認真問
仲有無其他可能? thx ...
好明顯只係在交往認識中,未確認你係女朋友嘅身份。可能現在的你仍未百分百佢覺得值得投資佢嘅未來在你手中。退一步想,男方是較穩重和負責任的人,費事一早佔咗你便宜之後又覺得唔啱要甩身就可能唔係咁好。俾D時間讓佢發現你嘅優點吧!

引用:
原帖由 黃昏小小蛇 於 2020-5-29 11:55 PM 發表

好明顯只係在交往認識中,未確認你係女朋友嘅身份。可能現在的你仍未百分百佢覺得值得投資佢嘅未來在你手中。退一步想,男方是較穩重和負責任的人,費事一早佔咗你便宜之後又覺得唔啱要甩身就可能唔係咁好。俾D時間讓佢發現你嘅優點吧! ...
我都覺得呢個最大可能, 多謝你認真回答先

熱戀期都未過就咁冷淡睇嚟都唔多睇好

引用:
原帖由 changheng 於 2020-5-29 11:59 PM 發表

熱戀期都未過就咁冷淡睇嚟都唔多睇好
係...正常應該係熱戀期中, 但手都無拖
覺得出黎好似朋友咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]