• 瀏覽: 1,601
  • 回覆: 13
預產期係11月,依家每日都唔敢出街
奶奶日日煲啲補野俾我,會唔會太補ga?我飲到成日爆瘡又狂出油

回覆 引用 TOP

美X臣6月28日有個網上talk wor,你報名聽下,應該有資料幫到你

回覆 引用 TOP

食蟲草

我係白色英雄

回覆 引用 TOP

補得太多都好易燥,你正常飲食,食多d有營養嘅野就得啦...有幾可見外國媽會日日補

回覆 引用 TOP

太補小心生巨B 好辛苦

回覆 引用 TOP

唔好食太多味精, 最好自己煮低鹽低糖, 如果唔係bb易有濕疹

回覆 引用 TOP

可以飲呢隻媽媽奶粉,補到晒所有營養

附件

D5FACBE3-621A-4461-81A1-5323C0C63FB6.png(364.79 KB)

2020-5-31 03:35 PM

認同樓上,我之前陀B晚晚都飲杯熱奶,又好訓又補充到謍養

回覆 引用 TOP

DHA都基本一定要食,推薦enfinitas呢隻

引用:
原帖由 jong__26926 於 2020-5-31 03:35 PM 發表

謝謝...bellamy’s係咪就係澳洲個有機奶粉牌子?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jong__26926 於 2020-5-31 03:35 PM 發表

新野來?我個時飲開安嬰媽媽,貪佢少甜唔易肥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-5-31 07:35 PM 發表

我都係食呢隻DHA,夠細粒,而且係藻油夠安全

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-5-31 07:35 PM 發表

佢有咩好? 有無得試飲?

引用:
原帖由 biotrue 於 2020-6-2 12:46 PM 發表

佢有咩好? 有無得試飲?
enfinitas dha係一粒粒,唔係飲既,
佢係藻油比較安全

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]