• 瀏覽: 4,421
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
本人係女,失戀就黎兩個月了
挽回前男友中,也在認識其他男仔中

但今日突然lum 唔通點解要拍拖,所以想問下各位點解要拍拖。

其實唔一定要
只係緣份到來就開始戀愛
沒有刻意
你好女仔
好快遇到好男人

回覆 引用 TOP

你挽回
無用
男人唔會珍惜

引用:
原帖由 CN123 於 2020-5-29 07:27 PM 發表

但今日突然lum 唔通點解要拍拖,所以想搵下各位點解要拍拖。
我當初同前男友一齊,係因為覺得佢拉琴好型。我對佢係崇拜,愛慕,然後未一齊之前,我每次同佢出街都係好開心。
然後好自然我地一齊左。

但一齊左之後,我成日唔知拍拖既意義係 mug。我本來係一個超獨立既人,我可以自己去旅行,自己走去餐廳打邊爐。
我有時會問我前任,點解要拍拖。
佢話因為有人陪食飯,陪旅行陪慶祝節日。佢話互相扶持。佢話為左生小朋友。

但。。。我就算生日都可以自己慶祝,一樣好開心。
我學業上有困難,我鍾意自己解決。 (佢會主動幫我。。。但我總係唔領情)
我同佢講我想要鼓勵既說話,佢只會行動,唔會講。(我比較想得到心靈支持吧)
咁所以拍拖只係為左將來生小朋友?

記得佢幫我買口罩,我唔該佢;跟住佢話,你無左我就唔掂,然後我駁嘴,我無左你我一樣可以自己買。
可能我前男朋友想要一個讚佢既女朋友,而我無做到佢預期既表現?

引用:
原帖由 CN123 於 2020-5-29 07:27 PM 發表

但今日突然lum 唔通點解要拍拖,所以想搵下各位點解要拍拖。
當你諗呢個問題嘅時候,SP會更適合你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-5-29 07:34 PM 發表

你挽回
無用
男人唔會珍惜
明白,但都會照挽回的
哈哈
至少我努力過

引用:

但今日突然lum 唔通點解要拍拖,所以想問下各位點解要拍拖。
你好矛盾哦,你又要挽回又識其他男仔,姐咩意思呢?

引用:
原帖由 秋天灰腰部 於 2020-5-29 07:57 PM 發表

你好矛盾哦,你又要挽回又識其他男仔,姐咩意思呢?
我好想同番個前任一齊,好想好想,因為我鍾意佢。但佢消失左,我宜家有間中寫下信。
識其他男仔係因為佢真系消失左。。。唔通我無了期咁等佢
其實我真係好掛住佢的。

拍拖可以將扑野合理法......

回覆 引用 TOP

引用:

唔拍拖那有免費閪屌呢?中出又得

回覆 引用 TOP

典解男人有賓州    為左拍拖用 

交配

回覆 引用 TOP

為扑嘢囉,仲駛問?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CN123 於 2020-5-29 07:56 PM 發表

明白,但都會照挽回的
哈哈
至少我努力過
岩,人一定要自己撞板先會心息

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-5-29 09:05 PM 發表

岩,人一定要自己撞板先會心息
我唔識點講。。。 我個人係唔怕碰壁既。。。
好似我宜家係外國讀表演。當初身邊所有人都話我做唔倒。
然後我考左三十幾次,終於成功。。。
哈哈

因為我唔怕碰壁,所以先會想寫一年信,表達復合既意願。

我係咪好奇怪

提示:支持鍵盤翻頁左 右