• 瀏覽: 1,869
  • 回覆: 11
會否有不自知嘅叛行?有嘅算精神病嘛?係咪「冇原諒嘅原因」或「送佢睇醫生」就得?

利申:睇好多帖肆拾歲都單身。

有時候想念會讓情更加濃,於是一直念念不忘,傷口久久不能癒合。
引用:
原帖由 夜貴重的湯圓 於 2020-5-29 01:48 PM 發表

單身依家很普遍 特咪系女人
肆拾歲單身係有唔妥㗎……我係男人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中清涼的朋友 於 2020-5-29 09:21 AM 發表

單身乃貴族
單身有貴族……最近見過有個OL拖灰藍所以未必係:除非個灰藍真人不露相出緊軌……唔係歧視只係佢比較瘦削唔似係啲大大舊土豪化咗嘅猩猩……佢哋有啲就真係會真人不露相了。

講返個OL同瘦削灰藍:雖然我酸不過都唔知話係童話或鬼掩眼好……個OL幾陶醉。

認真:灰藍勤力嘅話叄餐無憂有樓唔奇不過OL慣常都卻步於外在……唔知係咪彩白嗰班才俊花弗得滯。

算奇聞唔會冇人和議:究竟當中係有詭計或誤導或真心認為竹門對竹門、木門對木門係偏見歧視咁矯枉過正。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冰凍天才 於 2020-6-1 10:38 AM 發表

單身萬歲,自由無憂亦無慮
好明顯係隱性崩潰:無人會想只得左或右。

回覆 引用 TOP

單身又唔系病

引用:
原帖由 最後故土 於 2020-6-11 11:14 AM 發表

單身又唔系病
單身係面對緊病。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我屋企做乜 於 2020-5-28 10:35 PM 發表

會否有不自知嘅叛行?有嘅算精神病嘛?係咪「冇原諒嘅原因」或「送佢睇醫生」就得?

利申:睇好多帖肆拾歲都單身。

引用:
原帖由 cccccsing77 於 2020-6-13 12:07 AM 發表

做乜怕?唔會有人真係送到佢哋去睇醫生迫爆醫院危害公眾嘅……除非你係佢哋。受害人求醫比較多就合乎實情。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]