• 瀏覽: 5,910
  • 回覆: 95
  • 追帖: 2
被情所困互生情愫但又無法一起有幾多人係咁

做炮友囉

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。
引用:
原帖由 今天灰主席 於 2020-5-28 11:22 AM 發表

被情所困互生情愫但又無法一起有幾多人係咁
咩原因不能一齊呢?又是結婚第三者那些嗎?

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-5-28 11:35 AM 發表

做炮友囉
我地價值觀好正😒同時下d年青人唔同,係一股清流

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-28 11:54 AM 發表

咩原因不能一齊呢?又是結婚第三者那些嗎?
唔係仲有咩原因啊唔通患咗絕症咁老土咩

好聽d就密友。。。大家都係 搵水泡

基友

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩
點解?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天灰主席 於 2020-5-28 12:08 PM 發表

唔係仲有咩原因啊唔通患咗絕症咁老土咩
咁你唔好害人喇,其實呢種生活好難過

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
朋友一生一起走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-28 01:23 PM 發表

咁你唔好害人喇,其實呢種生活好難過
下我無破壞人wor我冰清玉潔好守禮

引用:
原帖由 ozfish708 於 2020-5-28 01:01 PM 發表

好聽d就密友。。。大家都係 搵水泡
這陷阱這陷阱偏我遇上

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天灰主席 於 2020-5-28 02:38 PM 發表

下我無破壞人wor我冰清玉潔好守禮
好多時候男女之間好多問題唔係咁易解決,你要忍住,繼續好好做朋友,一開始左就冇回頭,明明可以係你人生最了解你陪伴你支持你既人,最後要天各一方,唔會開心

極品大媽
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-28 02:46 PM 發表

好多時候男女之間好多問題唔係咁易解決,你要忍住,繼續好好做朋友,一開始左就冇回頭,明明可以係你人生最了解你陪伴你支持你既人,最後要天各一方,唔會開心 ...
就係做咗好好嘅朋友只係有d感慨

引用:
原帖由 今天灰主席 於 2020-5-28 02:56 PM 發表

就係做咗好好嘅朋友只係有d感慨
咁係好事,一直做好朋友對雙方都好,唔通搞到2頭家散係好咩?

極品大媽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]