• 瀏覽: 6,903
  • 回覆: 34
事源於小弟同一位朋友 , 之前睇左 陳凱琳 D 相 , 大家都好驚奇佢一生完BB
就由29A(港姐時官方數字) , 升到上至少35D(目測) ...

係咪所有女人生完BB , 都會脹奶脹得咁勁架???
聽人講話脹奶會好痛 , 同埋如果停左奶 , 對奶又會自己縮返水 , 係咪真架???

熱賣及精選
呢個我真係唔知, 但聽過人講, 天生巨乳果D通常生完, 都唔係好夠奶水;
反而平胸果D奶水先會多.....唔知真定假

之後就鬆弛下來

個人經驗升2跌3
餵人奶2年半

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 2020-5-27 11:45 AM 發表

呢個我真係唔知, 但聽過人講, 天生巨乳果D通常生完, 都唔係好夠奶水;
反而平胸果D奶水先會多.....唔知真定假
我2個平胸朋友,一日都餵唔到,一滴都無

出張相先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-5-27 09:58 AM 發表

事源於小弟同一位朋友 , 之前睇左 陳凱琳 D 相 , 大家都好驚奇佢一生完BB
就由29A(港姐時官方數字) , 升到上至少35D(目測) ...

聽人講話脹奶會好痛 , 同埋如果停左奶 , 對奶又會自己縮返水 , 係咪真架??? ...
黑奶頭,大波

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-5-27 09:58 AM 發表

聽人講話脹奶會好痛 , 同埋如果停左奶 , 對奶又會自己縮返水 , 係咪真架??? ...
唔好俾佢停呀,小朋友唔食大人仲可以食

留名睇相

咁對波大咗
渣落嚟去手感係彈手定淋?

引用:
原帖由 快樂彩虹糖 於 2020-5-27 01:49 PM 發表

我2個平胸朋友,一日都餵唔到,一滴都無
係咪比佢哋老公晚晚夜做宵夜,朝朝早冲奶茶!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ra4Y 於 2020-5-27 04:20 PM 發表

留名睇相
分別夠唔夠明顯??

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2020-5-27 07:45 PM 發表

分別夠唔夠明顯??

https://upload.cc/i1/2020/05/21/rP7IAk.jpghttps://cdn.discuss.com.hk/t/e5fa39/f/800x0/http://img.hkheadline.com/headline/instantnews/photos/2013/08/12/img_20130812220010823_in ...
外協表示兩個都岩

引用:
原帖由 異域默默的車手 於 2020-5-27 04:58 PM 發表

咁對波大咗
渣落嚟去手感係彈手定淋?
對波大到痛!
輕輕摸,都被瘋狂暴打……。

回覆 引用 TOP

餵奶前後都差成個cup架,但係不重前後都唔摸得,餵前漲奶係岩石,摸下都痛,餵後已經俾bb摧殘完,同埋餵人奶2-5小時一次,個人已經好累,行埋d都變炮灰🤣🤣🤣

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右