• 瀏覽: 21,920
  • 回覆: 277
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 02:25 AM 發表

好多女仔會先要求大家wts傾一排,了解咗大家,啱傾就繼續,到佢認為係時候(快則一個月耐則可能要半年),之後再相約出黎見面。
但係有啲個案係,到首次見面時相處,先至發現對方整個人,俾唔到feel俾自己,造成第一次見面亦是最後一次見面嘅情況。
如果見面前需要半年時間先肯見面,出到黎先發現唔啱,咁咪浪費咗大家半年時間?

其實我想講嘅係,點解識人唔係互相睇咗個人照,先見面,待大家觀察過感受過對方,認為適 ...
我係女,我之前有玩交友app嗰陣都係想快啲見面先再相處嗰種,但係大部份男既好似反而驚咗唔再傾
唯一約到出嚟嗰個張相P到自己180咁,其實得16幾

引用:
原帖由 雨中巨額牛牛 於 2020-5-28 12:17 PM 發表

男人用下面諗野
女人咪成日公主上身囉
咁你唔好彩呀
識親都公主上身
可憐呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 02:25 AM 發表

好多女仔會先要求大家wts傾一排,了解咗大家,啱傾就繼續,到佢認為係時候(快則一個月耐則可能要半年),之後再相約出黎見面。
但係有啲個案係,到首次見面時相處,先至發現對方整個人,俾唔到feel俾自己,造成第一次見面亦是最後一次見面嘅情況。
如果見面前需要半年時間先肯見面,出到黎先發現唔啱,咁咪浪費咗大家半年時間?

其實我想講嘅係,點解識人唔係互相睇咗個人照,先見面,待大家觀察過感受過對方,認為適 ...
依D咪時下嘅pen_friend囉,傾得二個星期都冇哂話題啦,唔見過面了解過點知啱唔啱自己,浪費時間

回覆 引用 TOP

睇下你優勢係見面定chat lo

回覆 引用 TOP

半年太久了,一個月唔見面我就放棄了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 180320 於 2020-5-28 11:30 AM 發表

先了解再見面好些,內在比外表重要
可能我比較膚淺,我就話內外同樣重要。
咩內在比外表重要?如果對方個樣貌或者個格你接受唔到,又如何呀?

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-28 11:30 AM 發表

但如果對方有意圖咁咪好危險🥺
揾你啲兵仔陪你去囉。宜家啲女仔,收一兩個兵仔梗會有掛?

個個男人都想快D約出來食飯,
不過最重要D女仔唔會咁快出來,
D女人要真係多野傾,先肯出來陪你,真係咁易約到女,唔駛上網識啦..........
除非你好有錢,如果有部跑車,就一約D女就即出來.............

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-28 04:52 PM 發表

揾你啲兵仔陪你去囉。宜家啲女仔,收一兩個兵仔梗會有掛?
我係大媽,冇兵

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-5-28 03:03 PM 發表

師兄
欣賞下有馬甲線既女士啦
欣賞,但有馬甲線太乾。
我喜歡,較有肉……。

因為 要 修相

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 P8MAX 於 2020-5-27 10:13 AM 發表

約出來見有危險喎,尤其女仔
有咩咁危險呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-5-28 02:50 PM 發表

你地男士最愛
果d 囉
唔洗錢呀
現在sp橫行。男女平權。
不過,我仲未接受到……太前衛。

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-28 04:37 PM 發表

可能我比較膚淺,我就話內外同樣重要。
咩內在比外表重要?如果對方個樣貌或者個格你接受唔到,又如何呀?
如果重視外表,生活上見到合眼緣就追,外表好,條件的女仔,大把人追,唔洗上網識人。其實男女都係。

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-28 11:18 AM 發表

我明白,但係傾半年至見面,又係咪真係太耐呢?
有些女生會認為這是考驗男方的耐性。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]