• 瀏覽: 21,635
  • 回覆: 277
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-28 02:13 PM 發表

我的話,我只為男朋友化妝,或特殊情況,如annual dinner、姊妹呀咁,其他日子係素顏豬扒🤪🤪
真我的風釆。
好自然,舒服。

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-5-28 02:15 PM 發表

真我的風釆。
好自然,舒服。
起碼唔使怕俾人話化妝前後唔同樣飛我🤣🤣
女人其實運動都可以好靚🥰🥰

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-28 02:16 PM 發表

起碼唔使怕俾人話化妝前後唔同樣飛我🤣🤣
女人其實運動都可以好靚🥰🥰
係。
依家都好興有肌的女士。係健美。

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-5-28 02:18 PM 發表

係。
咁所以你讚成見左先定係交心先?

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-28 02:19 PM 發表

咁所以你讚成見左先定係交心先?
2樣都試過,對我黎講都唔自然。
我係男,女的樣子要求係首選。
男係比較重外表,膚淺。

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-5-28 02:23 PM 發表

2樣都試過,對我黎講都唔自然。
我係男,女的樣子要求係首選。
男係比較重外表,膚淺。
男人重外表,女人重心靈,呢個本來就係矛盾🤣🤣男人女人係上帝開既玩笑

極品大媽
我每日同緊40個人 chat, 我緊係要先知道邊個有樓, 有車, 做乜, 靚唔靚仔先決定用唔用車錢, 同化妝品去見佢啦, 唔通我見晒40人咩..... 重可能玩緊十九幾個交友APP

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-28 02:26 PM 發表

男人重外表,女人重心靈,呢個本來就係矛盾🤣🤣男人女人係上帝開既玩笑
因誤會在一起,了解後便分開。

回覆 引用 TOP

食飯先

極品大媽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角度兄 於 28-5-2020 07:49 發表

就是想文字間溝通至產生好感,甚至有些許瞹昧,大家滿懷期待,直到見面至失望而回。
寧願一開始,大家見過,最少合眼緣才再了解發展,不會浪費時間心機。你明白嗎? ...
文字瞹昧,見面會好老尷ga wor😂

天灰灰 會不會 讓我忘了你是誰  
     夜 越黑 夢違背 難追難回味    ————《世界末日》
引用:
原帖由 工廠男 於 2020-5-28 02:12 PM 發表

重點?係……。
你地男士最愛
果d 囉
唔洗錢呀

引用:
原帖由 Frank_Tse 於 2020-5-28 02:27 PM 發表

我每日同緊40個人 chat, 我緊係要先知道邊個有樓, 有車, 做乜, 靚唔靚仔先決定用唔用車錢, 同化妝品去見佢啦, 唔通我見晒40人咩..... 重可能玩緊十九幾個交友APP ...
你係男人嚟架?!

極品大媽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-5-28 02:18 PM 發表

係。
師兄
欣賞下有馬甲線既女士啦

引用:
原帖由 kwan_1099 於 2020-5-28 02:48 PM 發表

文字瞹昧,見面會好老尷ga wor😂
其實都唔會呀,見面前講明先囉,見完晚上訊息再了解雙方感覺囉

極品大媽

回覆 引用 TOP

做下朋友先白都OK啊,我鐘意唔見面了解下先

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]