• 瀏覽: 21,919
  • 回覆: 277
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 02:25 AM 發表

好多女仔會先要求大家wts傾一排,了解咗大家,啱傾就繼續,到佢認為係時候(快則一個月耐則可能要半年),之後再相約出黎見面。
但係有啲個案係,到首次見面時相處,先至發現對方整個人,俾唔到feel俾自己,造成第一次見面亦是最後一次見面嘅情況。
如果見面前需要半年時間先肯見面,出到黎先發現唔啱,咁咪浪費咗大家半年時間?

其實我想講嘅係,點解識人唔係互相睇咗個人照,先見面,待大家觀察過感受過對方,認為適 ...
每個人性格都唔同. 你遇著一個要先了解後見面既人.
你要見面才有feel, 佢要了解才有feel.

如果你怕浪費時間, 你可以搵一些可快見面既人.
唔肯出唔再傾囉, 冇人迫你要了解半年的!

回覆 引用 TOP

咁心急

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-5-27 10:57 AM 發表

你講一出來食飯嘛!
男女想法唔同架!
如果女仔唔駛點溝通就出既
食你果餐都死啦
真系天真

引用:
原帖由 abcdef8888 於 2020-5-29 12:23 PM 發表

真系天真
原來你唔介意既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 02:25 AM 發表

好多女仔會先要求大家wts傾一排,了解咗大家,啱傾就繼續,到佢認為係時候(快則一個月耐則可能要半年),之後再相約出黎見面。
但係有啲個案係,到首次見面時相處,先至發現對方整個人,俾唔到feel俾自己,造成第一次見面亦是最後一次見面嘅情況。
如果見面前需要半年時間先肯見面,出到黎先發現唔啱,咁咪浪費咗大家半年時間?

其實我想講嘅係,點解識人唔係互相睇咗個人照,先見面,待大家觀察過感受過對方,認為適 ...
其實個女仔咁講已經係一個非常婉轉既拒絕
1. 吾岩傾
2. 閣下樣衰無乜興趣

唔好R爛面,搵下一個吧。

網絡上多數講幾句唔上心
想現實有發展係好令人沮喪

肯約出來
樓主中六合彩

引用:
原帖由 箸手英超 於 2020-5-27 07:33 AM 發表

認同師兄,依家既步伐太慢,

我覺得一開始要中出一次,睇下喺咪真正既靈魂伴侶,之後再慢慢發展,無謂浪費一年半載拍拖時問
果然神快

回覆 引用 TOP

引用:

Blind meeting 對女士有風險,所以要傾一排了解一下大家。時間成熟再約出來比較安心啲。

時代垃圾 清潔香港 人人有責.
暴徒歪理 齊聲說不 以免學壞   
文宣工作 背後動機 不用忽視
支持香港 支持執法 謝謝警察

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 總想發表 於 2020-5-29 12:20 AM 發表

正常了解梗正常
用幾年了解就誇左啲
你估你挽sims咩
禁幾禁就可以透徹了解到人
其實唔誇架啦
一開始佢有女友
而且我大過我老公好多
根本一開始我無諗住同佢發展
所以唔會浪費時間出街呢d啦
果時打機團戰我至會開咪同班細佬吹下水

不過有咁深既了解係好事
我同我老公識左十幾年
依然日日好多話題
當然正常人唔會好似我咁啦😂😂😂

回覆 引用 TOP

應該第一句就”喂,約出黎扑野”
試下絛女好唔好砌先再決定發唔發展落去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2020-5-28 10:21 PM 發表

正常都要了解下先啦
我就了解左我老公幾年至肯出黎
我反而覺得未知岩唔岩就出黎食飯行街
至係浪費自己時間
你有冇問吓你老公,了解你嗰幾年間,仲了解咗幾多個女人,甚至已經深入了解過幾多女人,到最後先揾你做老婆?

男仕們一定明白!

引用:
原帖由 中秋宇宙的膠袋 於 2020-5-29 10:24 AM 發表

何不同時同幾個女仔傾?
只想花時間在一個人身上。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2020-5-29 12:43 PM 發表

其實個女仔咁講已經係一個非常婉轉既拒絕
1. 吾岩傾
2. 閣下樣衰無乜興趣

唔好R爛面,搵下一個吧。
原來我俾人拒絕,不過都慣了。

引用:
原帖由 mug301 於 2020-5-29 12:51 PM 發表

網絡上多數講幾句唔上心
想現實有發展係好令人沮喪

肯約出來
樓主中六合彩
六合彩中過,不過已經使晒,又打回原型了。

回覆 引用 TOP

有人叫你每次只識一個架,我最高峰時個WeChat list可以full架!咪當跑馬仔咁,快者得囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]