• 瀏覽: 21,239
  • 回覆: 3
  • 追帖: 6
There  are  points :
1. Thru days and months for understanding then decided to meet in person.
2. Thru much longer time but feeling no joys then will not ask to meet in person.
3. Thru web and knowing each other then ask to meet in person.
Whether can cont or not it depends.

I  have a pen friend , since in 1986 we started to com each each other
by letters , then emails and uptoday we are using  whatsapp  but we
never ever meet in person. We  are  still  communicating  each  other.

回 # 12

I  have a pen friend , since in 1986 we started to com each each other
by letters , then emails and uptoday we are using  whatsapp  but we
never ever meet in person. We  are  still  communicating  each  other.

附件

世間不可思議的筆中友情.jpg(1.31 MB)

2020-5-27 10:01 PM

掃描0004a.jpg(824.69 KB)

2020-5-27 10:05 PM

書簽.回顧昔日.jpg(741.01 KB)

2020-5-27 10:05 PM

回覆 引用 TOP

回  # 159

其實唔誇架啦
一開始佢有女友
而且我大過我老公好多
根本一開始我無諗住同佢發展
所以唔會浪費時間出街呢d啦
果時打機團戰我至會開咪同班細佬吹下水

不過有咁深既了解係好事
我同我老公識左十幾年
依然日日好多話題
當然正常人唔會好似我咁啦😂😂😂.

...................................................................
男人同女人青春期丶少年成年壯年中年老年期
係唔同o要相對幾十年,男女間做夫妻攞中位數
男方應大女方十年左右係較適合。
考慮女人早熟早老。
我透過香討網,識到個亞姐大我兩年,幾日後我地
約見面,第一眼俾我印象係 " 好老 " .
當然,我並非單純睇人外貎,閑話舉止中亦顯其人
老矣o

回覆 引用 TOP

回 # 193
1:pen fd from 1986..so..what u want to develop ?
2:wasting  time
3: so stupid action

想當年 ( 1986年 ) イ巨係ー個青春學生女,我曾送左D
禮物小心意俾イ巨,去鼓勵イ巨去讀書,希望能入大學。
當時透過通信,我養成寫字習慣同興趣,並學懂描述自己
同分析他人。經年累月,善用文字去溝通感情係我強項。
一筆在手常懷舊
萬景盡留記心頭
渡輪一碰
常在懷中
當時我倆只抒發內心情懷,抱住筆中之友,ー年又一年而過。
其間有寂靜無訊終止期,但基於我長情丶多情去挽留並維持,
轉眼間幾十年過左。我曾渇望イ巨有一女,可契俾我,我支持
イ巨學音樂,但都係得個空o 2OOO年結婚到而家無子女。
其實女人唔做媽媽係浪廢呢生青春歳月同感情,就好似男人
唔風流ー樣。有人厳肅古木反,有人抒情浪漫,各有各開心o
你千祈唔好話人蠢呀 !
今朝落雨,點兩隻歌你聽 :

https://www.youtube.com/watch?v=AUDPWiv28MI

https://www.youtube.com/watch?v=iKQUiRFMsSU

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]