• 瀏覽: 21,229
  • 回覆: 277
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 06:25 PM 發表

收費好貴
你近來點

熱賣及精選
引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-5-27 06:26 PM 發表

你近來點
繼續我自己過嘅生活,多謝關心。

回覆 引用 TOP

一開始應該約個炮深入了解吓

引用:
原帖由 你性土論 於 2020-5-27 06:46 PM 發表

一開始應該約個炮深入了解吓
邊個男人唔想姐
要找到先得架
要雙方同意架
米告你老強囉

回覆 引用 TOP

想蝦條就梗係要約出嚟啦

回覆 引用 TOP

冇feel

Waste time

回覆 引用 TOP

女仔自問冇乜外在咪迫人欣賞自己內在,增加出售機會

我遇唔少,第一次見面就最後一次。因為外貌身形完全唔得,內在已經唔重要

因為依家d相可以執到豬扒都變仙女,比相你睇下咪算

回覆 引用 TOP

回 # 12

I  have a pen friend , since in 1986 we started to com each each other
by letters , then emails and uptoday we are using  whatsapp  but we
never ever meet in person. We  are  still  communicating  each  other.

附件

世間不可思議的筆中友情.jpg(1.31 MB)

2020-5-27 10:01 PM

掃描0004a.jpg(824.69 KB)

2020-5-27 10:05 PM

書簽.回顧昔日.jpg(741.01 KB)

2020-5-27 10:05 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 02:25 AM 發表

好多女仔會先要求大家wts傾一排,了解咗大家,啱傾就繼續,到佢認為係時候(快則一個月耐則可能要半年),之後再相約出黎見面。
但係有啲個案係,到首次見面時相處,先至發現對方整個人,俾唔到feel俾自己,造成第一次見面亦是最後一次見面嘅情況。
如果見面前需要半年時間先肯見面,出到黎先發現唔啱,咁咪浪費咗大家半年時間?

其實我想講嘅係,點解識人唔係互相睇咗個人照,先見面,待大家觀察過感受過對方,認為適 ...
可能驚俾你知佢係小妹——有J的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 02:25 AM 發表

好多女仔會先要求大家wts傾一排,了解咗大家,啱傾就繼續,到佢認為係時候(快則一個月耐則可能要半年),之後再相約出黎見面。

嘩,要半年
但係有啲個案係,到首次見面時相處,先至發現對方整個人,俾唔到feel俾自己,造成第一次見面亦是最後一次見面嘅情況。
如果見面前需要半年時間先肯見面,出到黎先發現唔啱,咁咪浪費咗大家半年時間?

其實我想講嘅係,點解識人唔係互相睇咗個人照,先見面,待大家觀察過感受過對方,認為適 ...

回覆 引用 TOP

引用:

好呀,夠膽見
得唔得 都好

回覆 引用 TOP

引用:

Hey
唔係,enjoy 左半年咩

回覆 引用 TOP

引用:

咁,你應該去追 🌟

回覆 引用 TOP

引用:

哼,你好似買 🐔 旦喎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]