• 瀏覽: 23,285
  • 回覆: 277
  • 追帖: 6
There  are  points :
1. Thru days and months for understanding then decided to meet in person.
2. Thru much longer time but feeling no joys then will not ask to meet in person.
3. Thru we ... Agree

熱賣及精選
引用:
原帖由 子時浪漫的更新 於 2020-5-31 12:15 PM 發表

There  are  points :
1. Thru days and months for understanding then decided to meet in person.
2. Thru much longer time but feeling no joys then will not ask to meet in person.
3. Thru we ...
阿鬼,你都係……

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-30 11:58 PM 發表

有啲人識臨埸應變,啲女唔肯出黎,啲男人邊有機會發揮啊?
都唔一定係...例如我做賣衫sales,佢做律師,佢講個d野我真係唔識應變

引用:
原帖由 lhaman 於 2020-5-31 09:41 PM 發表

都唔一定係...例如我做賣衫sales,佢做律師,佢講個d野我真係唔識應變
做律師,衣著重要,同佢吹衣著,咁咪有得借題發揮囉!

其實呢d一見定輸贏,人地唔會浪費時間同你date好多次,明就明。。。

多數不見面的人個樣子好大機會有問題

怎麼?你有辦法可以將件事變成肯定化?
唔係一直都係咁咩??無論網上點傾都好,同出來面對面傾大多數人是有差別同大量不穩定因素的!

有此膽量跟本唔洗在網上識啦!

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 02:25 AM 發表

好多女仔會先要求大家wts傾一排,了解咗大家,啱傾就繼續,到佢認為係時候(快則一個月耐則可能要半年),之後再相約出黎見面。
但係有啲個案係,到首次見面時相處,先至發現對方整個人,俾唔到feel俾自己,造成第一次見面亦是最後一次見面嘅情況。
如果見面前需要半年時間先肯見面,出到黎先發現唔啱,咁咪浪費咗大家半年時間?

其實我想講嘅係,點解識人唔係傾咗一排,互相睇咗個人照,先見面,待大家觀察過感受過對 ...
角度兄,exptoge.com/forums 啱你心水哦,試用下,俾的意見

引用:
原帖由 車海 於 2020-5-28 03:19 PM 發表

我係女,我之前有玩交友app嗰陣都係想快啲見面先再相處嗰種,但係大部份男既好似反而驚咗唔再傾
唯一約到出嚟嗰個張相P到自己180咁,其實得16幾 ...
試試exptoge.com/forums, 那個是以見面開始的交友網站

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 02:25 發表

好多女仔會先要求大家wts傾一排,了解咗大家,啱傾就繼續,到佢認為係時候(快則一個月耐則可能要半年),之後再相約出黎見面。
但係有啲個案係,到首次見面時相處,先至發現對方整個人,俾唔到feel俾自己,造成第一次見面亦是最後一次見面嘅情況。
如果見面前需要半年時間先肯見面,出到黎先發現唔啱,咁咪浪費咗大家半年時間?

其實我想講嘅係,點解識人唔係傾咗一排,互相睇咗個人照,先見面,待大家觀察過感受過對 ...
好多人認同你既講法。  所以先會有 相親﹐ 婚介﹐同SPEED DATING既出現。

而家講緊Friend前性行為架啦

引用:
原帖由 choylui 於 2020-5-30 07:36 AM 發表

WhatsApp傾一兩星期,如果啱傾可以約出來食吓飯再傾。
其實一見面就知啱唔啱feel。
非常同意

我係女

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-5-27 02:25 AM 發表

佢哋唔明-咩叫唔熟唔食;以為啱傾、了解安全D.

騙徒手法多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]