• 瀏覽: 23,250
  • 回覆: 277
  • 追帖: 6
最好先視頻 ~唔駛曬咁多時間

熱賣及精選
而家1對1唔夠效率,以前玩chatroom年代,一開波就4,50人party,揀大酒樓開幾圍冇人會覺得危險,出到來就自由發揮慢慢揀

3唔識7,對方高大又英俊嘅話怕醜死,要求上床咁點算好呢?
樣衰嘅即走啦!

話題都未有,唔傾陣先,出到黎好尷尬架...

引用:
原帖由 choylui 於 2020-5-30 07:36 AM 發表

WhatsApp傾一兩星期,如果啱傾可以約出來食吓飯再傾。
其實一見面就知啱唔啱feel。
啲女性認為寧願放棄出黎feel吓嘅食飯機會,總好過出黎俾男人食。

引用:
原帖由 lhaman 於 2020-5-30 09:11 AM 發表

如果係網上面已經無野好傾,出到黎咪更dead air?樣重要,但岩唔岩傾都好重要
有啲人識臨埸應變,啲女唔肯出黎,啲男人邊有機會發揮啊?

引用:
原帖由 海灣失控的路人 於 2020-5-30 09:14 AM 發表

看感覺
連個男仔本尊都見唔到,點樣看感覺??

引用:
原帖由 cs2080 於 2020-5-30 11:22 AM 發表

出黎見過唔啱就唔駛再傾啦
冇錯,唔使嘥大家時間。

引用:
原帖由 ww4565555 於 2020-5-30 02:12 PM 發表

係網絡上交友以經好危險。
網上交友唔危險,最危險係啲女人連人哋識講嘢及會打扮/有外型嘅人,意圖想呃佢嘅危險都睇唔清楚/發覺。
咁先至最危險。

引用:
原帖由 HKG_golden 於 2020-5-30 03:26 PM 發表

非常中point.
其實傾兩個星期 大概知道大家岩唔岩傾
女仔 仲諗住傾半年 真係9成係豬扒或樣衰。
自知樣衰,想用半年時間 感化個男 欣賞佢內涵
然後半年後 先見面,等個男仔對佢 內涵 已建立一定好感。
但根本男人系視覺動物,幾啱傾都好,如果係豬扒樣衰,內涵點好 點啱傾 都無用。 ...
同騙徒所為係冇分別。

引用:
原帖由 HKG_golden 於 2020-5-30 04:41 PM 發表

唔一定,宜家社會個個興留係屋企煲劇,再加埋疫情,仲更加宅。
即使喺街,男女互望,四目交投,做主動嘅男性都唔知可以從何入手,可能就只爭一個機會。

見面3秒,就應該進入同中出,就最合樓主心意啦!! 希望你第時生個女出嚟,成為萬人斬啦!

男士可能想見下見 再了解
女士 就想傾耐d再見面
師兄 你係咪想見左先 你地有冇交換相?
若果你覺得ok就係想約個女仔出嚟?

玩左交友app一排 其實男女之間一出來見面就會feel到大家想要咩

想收兵真心交友打炮定呃飯食 出一次街就清楚晒

我覺得傾三個月左右見比較好,太早見大家都唔了解大家,見面時影響感覺同話題,男人唔同女人,男人睇女人外表為主,再睇性格,女人考慮男人係多方面,外型,條件,性格,等等

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]