• 瀏覽: 18,948
  • 回覆: 114
  • 追帖: 2
同我老公一齊左十幾年,結左婚幾年,最近無意中發現老公係我大肚其間同朋友去旅行個陣玩女人!

我問過佢幾次都唔認,仲發返我脾氣,話我無野搵野講,仲話係咪要逼到大家離婚先安落!

我一直都好相信佢唔會去搞三搞四,但我係佢電話搵到證明,我俾左好幾次機會都自己解釋,佢係一個大話遮一個大話,仲係堅持唔認!

係我逼問下,其實係我將啲證據攞晒出黎,佢再搵唔到籍口之下佢承認左,但佢話只係同一齊訓過,無搞到!

我辛辛苦苦同佢生左2個,點解咁對我,呢2日不停喊,佢仲問返我轉頭係咪有必要要離婚!我俾晒機會佢,佢仍然係講大話!

心好痛,我應該點做?

引用:
原帖由 台風謝皮的魚蛋 於 2020-5-26 01:24 AM 發表

同我老公一齊左十幾年,結左婚幾年,最近無意中發現老公係我大肚其間同朋友去旅行個陣玩女人!

我問過佢幾次都唔認,仲發返我脾氣,話我無野搵野講,仲話係咪要逼到大家離婚先安落!

我一直都好相信佢唔會去搞三搞四,但我係佢電話搵到證明,我俾左好幾次機會都自己解釋,佢係一個大話遮一個大話,仲係堅持唔認!

係我逼問下,其實係我將啲證據攞晒出黎,佢再搵唔到籍口之下佢承認左,但佢話只係同一齊訓過,無搞到!

...
評價咗自己有幾傷畀自己知先啦……

引用:
原帖由 台風謝皮的魚蛋 於 2020-5-26 01:24 AM 發表

...
你有咩證據話佢玩過女人?

引用:
原帖由 我屋企做乜 於 2020-5-26 06:56 PM 發表

評價咗自己有幾傷畀自己知先啦……

回覆 引用 TOP

玩女人就算啦,十個男人九個滾,佢玩男人你先驚啦

回覆 引用 TOP

睇開d, 有人請你老公食免費野唔好咩?  係幫緊你囉。 你老公餓時你唔比, 出面找別的吃有咩問題?

現有持貨股數(不定時更新):
引用:

...
應該離婚。
出軌只有零次同無數次,唔好期望佢會改,你今次俾機會佢,下一次佢又會再偷食/玩女人,而且手段更加高明你更加難發現。
師姐,留少少尊嚴比自己離婚啦,俾啲心機湊大小朋友好過。

行得上得擂台 , 就唔好輸
輸 , 你就怯成世
引用:

...
你太唔冷靜。。。
不過我都明 我都係過來人
但你ge唔冷靜,搞到件事複雜左,同埋將自己放係一個不利位置上。。。

有一終有二 長痛不如短痛喇 
一齊訓冇搞過? 你結左婚同其他人訓就已經係錯喇仲要唔認

引用:
原帖由 ferryship 於 2020-5-26 07:16 PM 發表

你有咩證據話佢玩過女人?
佢同朋友既對話紀錄!

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-5-27 03:29 AM 發表

睇開d, 有人請你老公食免費野唔好咩?  係幫緊你囉。 你老公餓時你唔比, 出面找別的吃有咩問題?
最賤格既係俾錢玩呀

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-5-27 08:39 AM 發表

應該離婚。
出軌只有零次同無數次,唔好期望佢會改,你今次俾機會佢,下一次佢又會再偷食/玩女人,而且手段更加高明你更加難發現。
師姐,留少少尊嚴比自己離婚啦,俾啲心機湊大小朋友好過。 ...
小朋友仲細,唔想影響佢地成長。你講得唔係無道理,佢知道我睇佢電話之後,成日都剷除啲record

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 原來是夢s 於 2020-5-27 10:03 AM 發表

你太唔冷靜。。。
不過我都明 我都係過來人
但你ge唔冷靜,搞到件事複雜左,同埋將自己放係一個不利位置上。。。
咁你最後係原諒定離婚?

引用:
原帖由 tifffong 於 2020-5-27 10:09 AM 發表

有一終有二 長痛不如短痛喇 
一齊訓冇搞過? 你結左婚同其他人訓就已經係錯喇仲要唔認
佢話當時high左野、飲醉酒,勃唔起,搞唔到

回覆 引用 TOP

心好痛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]