• 瀏覽: 2,311
  • 回覆: 12
請各位評估及評價一下🙏🏻

附件

E873A5BA-0866-42D9-91DF-347E026F2275.jpeg(293.76 KB)

2020-5-25 09:46 AM

D4ACF1D3-879E-4D92-B2A2-104962BC62F9.jpeg(95.6 KB)

2020-5-25 11:11 AM

引用:
原帖由 babylima 於 2020-5-25 09:46 AM 發表

請各位評估及評價一下🙏🏻
視乎現貨。

回覆 引用 TOP

甘樣?

附件

0595C6C1-CA28-446D-8114-18B6AA78ED71.jpeg(263.43 KB)

2020-5-25 09:37 PM

27.
似乎好濛 (milky)

引用:
原帖由 babylima 於 2020-5-25 09:37 PM 發表

甘樣?
幾好,梨石最驚有bowtie,呢粒睇唔到有;比例、形狀都唔錯,弓起

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RebekahChan 於 2020-5-26 10:03 PM 發表

似乎好濛 (milky)
幅相我好怕醜影得唔好,你見到我隻手都蒙

27.

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
鑽石只係假猶太人搞嘅一場營銷騙局,買就貴,賣就不值錢。
與金銀不同,珠寶店不會回收鑽石,因為如果俾人知個價太賤,以後都唔會有人再買,當鋪可能會以三成價錢回收。
已探明嘅鑽石礦可以讓全球每人擁有一個雞蛋咁多嘅鑽石,只係假猶太人靠玩壟斷+惜售+廣告洗腦將普通物品炒成天價。
如果不幸買左鑽石,就一顆永流傳落去吧!套現是不可能了。

回覆 引用 TOP

我無諗住套現

27.

回覆 引用 TOP

買就貴,賣就不值錢

回覆 引用 TOP

還是問專家

回覆 引用 TOP

好閃,好靚

回覆 引用 TOP