• 瀏覽: 500
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
14年喇,一齊左9年,因為對方背叛,分左手5年,近5年都冇再主動追求女仔,而家都34歲,身邊人朋友都結婚了,家人問了好多次,但係好似冇力再愛多一次,係心累了還是害怕了?我都唔知了

熱賣及精選
唔好再睇唔開,唔好再同女人一齊丫

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-5-24 11:22 PM 發表

唔好再睇唔開,唔好再同女人一齊丫
我又只會喜歡女人,不過更加可能單身落去

引用:
原帖由 stanley86 於 2020-5-24 11:25 PM 發表

我又只會喜歡女人,不過更加可能單身落去
建議你單身落去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stanley86 於 2020-5-24 11:08 PM 發表

14年喇,一齊左9年,因為對方背叛,分左手5年,近5年都冇再主動追求女仔,而家都34歲,身邊人朋友都結婚了,家人問了好多次,但係好似冇力再愛多一次,係心累了還是害怕了?我都唔知了 ...
隨緣啦,有合眼緣既,主動追人

回覆 引用 TOP

緣份既野講唔埋既,話嚟就嚟架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stanley86 於 2020-5-24 11:08 PM 發表

14年喇,一齊左9年,因為對方背叛,分左手5年,近5年都冇再主動追求女仔,而家都34歲,身邊人朋友都結婚了,家人問了好多次,但係好似冇力再愛多一次,係心累了還是害怕了?我都唔知了 ...
女仔唔得,就試下男仔囉!近近地去台灣合法!

回覆 引用 TOP

轉基啦,可能後悔轉得遲

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英

回覆 引用 TOP

你可能當初付出全部感情落去。所以對其它女仔冇咗嗰種心動感覺。再搵嗰喜歡嘅女仔慢慢培養感覺吧

回覆 引用 TOP

引用:

我明你的感受 就是心再也不相信別人

回覆 引用 TOP

中途转机啦

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

引用:

傻豬仔 5年啦 要忘記喇 唔淨知放低 仲要忘記 唔好刻意追女仔 首先 識多啲朋友 搵啲興趣 或者當中會遇到適合嘅女仔唔使太擔心男人三十幾歲都仲係好後生 而家只在乎 你自己個心態 點樣去面對平常心隨遇而安 佢自己識多啲朋友先要到合眼緣嘅女仔你自己自然會識得點做 但係如果你淨係成日匿埋 封閉自己 咁就冇可能識到真係已經五年喇 你應該要放低啦重新嚟過 重新出發啦

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]