• 瀏覽: 4,981
  • 回覆: 50
你走了很多年了,我沒想過會忘掉你,希望有一天我們可再相見,望有天再會時人面似舊。

熱賣及精選
引用:
原帖由 180320 於 2020-5-24 10:11 PM 發表

你走了很多年了,我沒想過會忘掉你,希望有一天我們可再相見,望有天再會時人面似舊。
相愛既人唔可以一齊,係註定既悲劇,唯有將呢份愛埋在心中😭

回覆 引用 TOP

呢啲真係慘情,感受到你傷痛
而不是好似隔離貼講自己付出好多好多,得唔到佢心中想要回報就好慘

引用:
原帖由 180320 於 2020-5-24 10:11 PM 發表

樓主, 是生離之苦,还是死別之痛?

愛情遊戲得啖笑

引用:
原帖由 小天回看世界 於 2020-5-25 01:58 AM 發表

樓主, 是生離之苦,还是死別之痛?
她因病走了8年,當時孩子初小,現都變年輕人了

字內行間流露真愛,無怨念⋯⋯⋯

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-5-25 01:12 AM 發表

呢啲真係慘情,感受到你傷痛
而不是好似隔離貼講自己付出好多好多,得唔到佢心中想要回報就好慘
其實哀傷已經放低了。其實就算白頭到老,始終都是有一個會行先。 人走了,愛還在。

引用:
原帖由 180320 於 2020-5-25 06:04 AM 發表

你八年都咁卦住佢
都好呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 180320 於 2020-5-25 07:14 AM 發表

其實哀傷已經放低了。其實就算白頭到老,始終都是有一個會行先。 人走了,愛還在。
我散左半年
都未放低

引用:
原帖由 sooikit1968 於 2020-5-25 06:43 AM 發表

字內行間流露真愛,無怨念⋯⋯⋯
其實有部分字,和題本身是抄一首歌,最近電視劇中聽到,有共鳴
https://youtu.be/olxLUdMlksE

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-5-25 07:17 AM 發表

我散左半年
都未放低
明白的,慢慢來啦!經歷會令人成長

引用:
原帖由 180320 於 2020-5-25 07:24 AM 發表

明白的,慢慢來啦!經歷會令人成長
仲成長,我都唔細

回覆 引用 TOP

引用:

加油!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 180320 於 2020-5-25 06:04 AM 發表

那就把爱妻之情,全投射在孩子身上吧。
把思念轉化為正能量。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]