• 瀏覽: 1,375
  • 回覆: 17
同男朋友一齊未夠1年半
大家都想第時可以結婚
只係住方面, 未諗掂
宜家各自同屋企人住

我自己比較保守
佢知道我想結婚之後, 才有SEX
佢一直好尊重我, 平時都只係鍚鍚
佢連手多多都冇
我地一齊去過短TRIP旅行, 有2晚同房
大家都只係鍚&摸, 冇做

咁樣.....我應該慶幸搵到個尊重我既男朋友
定係...我要擔心佢對我冇興趣??

我以前都拍過拖, 以前都冇做,
但以前男朋友係熱情D, 冇咁克制, 係冇做最後step啫。

可以克制自己既男仔
我係咪可以放心佢唔會出軌?
定係....要擔心佢??

熱賣及精選
引用:
原帖由 mugduomen 於 2020-5-24 09:52 PM 發表

同男朋友一齊未夠1年半
大家都想第時可以結婚
只係住方面, 未諗掂
宜家各自同屋企人住

我自己比較保守
佢連手多多都冇

我以前都拍過拖, 以前都冇 ...
咁就死得啦,日本油船。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mugduomen 於 2020-5-24 09:52 PM 發表

同男朋友一齊未夠1年半
大家都想第時可以結婚
只係住方面, 未諗掂
宜家各自同屋企人住

我自己比較保守
佢連手多多都冇

咁尊重你,唔駛擔心啦。
係尊重,唔係無興趣,放心

回覆 引用 TOP

有舉動(攬,摸,)又能克制係好事。
起碼對你有興趣同時又唔勉強你!珍惜唔好放手!
世界多誘惑,將來點樣冇人知!亦都要睇你有冇留得住佢人同心嘅本事!
照你咁講!佢起碼有定力同理性嘅人!
同自已鐘意嘅人同房有動作而無做,我自問冇咁嘅定力!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚污濁的雞翼 於 2020-5-25 11:43 AM 發表

你自己想點樣呢 如果愛你就會尊重你嘅意見 所以重要嘅系你想點樣
結婚之後先

引用:

同男朋友一齊未夠1年半
大家都想第時可以結婚
只係住方面, 未諗掂
宜家各自同屋企人住

我自己比較保守
佢連手多多都冇

除左鍚鍚、佢有無伸手入你個罩揸你對波波

回覆 引用 TOP

引用:

同男朋友一齊未夠1年半
大家都想第時可以結婚
只係住方面, 未諗掂
宜家各自同屋企人住

我自己比較保守
佢連手多多都冇

好難講, 個個人人都唔同, 不能就咁斷定一個人
或者唔好諗太多, 好好珍惜眼前有的, 對佢好D, 佢就會更愛你, 又對你好D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mugduomen 於 2020-5-25 12:40 PM 發表

結婚之後先
感覺你男友有D變態。

回覆 引用 TOP

咁純情

回覆 引用 TOP

用返幾十年前的方法
先註冊結婚, 然後去抽居屋或公屋
抽到後再補返正式結婚
我當年都係咁做

回覆 引用 TOP

又系男男?

vincentkllee13vangogh@yxxxxxxx.com.hk

回覆 引用 TOP

我以前都以為老公尊重我,對我無需要咁,幾年後先知道,他一直保持去叫雞出火.....無論註冊結婚懷孕前後都話好加班去叫雞,對我係性冷淡的...寧願去叫雞都唔願意給我...我以為他不需要性,原來係他不需要我的性,只想我乖乖留在身邊而已..

引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2020-5-26 04:56 PM 發表

我以前都以為老公尊重我,對我無需要咁,幾年後先知道,他一直保持去叫雞出火.....無論註冊結婚懷孕前後都話好加班去叫雞,對我係性冷淡的...寧願去叫雞都唔願意給我...我以為他不需要性,原來係他不需要我的性,只想我乖乖留在身邊而已.. ...
妳個CASE 好假! 膠CASE !
樓主唔好信!

婚後做會比婚前做爽d咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]