• 瀏覽: 857
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
好奇妙,自從鬧分開個一刻就開始眼眉跳,跳到分開個日,之後都有繼續跳
大家有冇試過咁樣跳咁耐

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
右邊跳定右邊跳,還是左右一齊跳,

上下跳。左右跳。跳都痴9左線嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 so112233 於 2020-5-27 02:46 PM 發表

右邊跳定右邊跳,還是左右一齊跳,
右邊

回覆 引用 TOP

我係分手前兩日係咁右邊跳,分左手之後就冇跳

引用:
原帖由 慣性賤嘴的獅子 於 2020-6-1 12:13 PM 發表

我係分手前兩日係咁右邊跳,分左手之後就冇跳
真係咁岩咁橋,我就係鬧交嗰一刻開始跳,跳到分開,隔一日唔跳,之後又繼續跳,差唔多一個月,但而家冇啦分開都一個月。。 搞到迷信會諗咩事呢,自己又掛住佢,不過已經斷聯,唔敢打擾對方

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-6-1 01:31 PM 發表

真係咁岩咁橋,我就係鬧交嗰一刻開始跳,跳到分開,隔一日唔跳,之後又繼續跳,差唔多一個月,但而家冇啦分開都一個月。。 搞到迷信會諗咩事呢,自己又掛住佢,不過已經斷聯,唔敢打擾對方 ...
幾掛住佢都唔可以搵佢🥺🥺唔係真係好on j

引用:
原帖由 慣性賤嘴的獅子 於 2020-6-1 03:26 PM 發表

幾掛住佢都唔可以搵佢🥺🥺唔係真係好on j
冇啦,佢都delete晒我,我都唔敢主動搵佢啦,啲朋友話一個男人如果要搵你實有辦法搵到你,我係有期望過囉,希望可以做返朋友

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-6-1 04:40 PM 發表

冇啦,佢都delete晒我,我都唔敢主動搵佢啦,啲朋友話一個男人如果要搵你實有辦法搵到你,我係有期望過囉,希望可以做返朋友
傻啦,其實我地都應該move on,唔好再俾一個咁嘅人去牽住走,我唔知你同佢係點啦,但我就一定唔會再同個人渣一齊嫁喇

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]