• 瀏覽: 10,378
  • 回覆: 58
矮矮肥肥頭禿禿
40幾歲未結婚
係我眼中我諗佢應該搵唔到女朋友,除非冇錢既女仔先會貪佢有錢。
點知有一日傾計
佢話佢搵左個大陸湖南既女仔做女朋友,係順德開舖,佢一個星期見一次面咁。
問佢點解唔搵港女,佢話佢儲既錢全部被港女敗晒,ex girlfriend 令到佢輸身家。
我就唔知究竟乜事
但我覺得佢咁醜樣,就算搵港女都只能搵個醜樣港女,搵個大陸女可能可以搵到靚女。
不過咁,佢話佢大陸新女朋友有次唔肯見佢,佢就話唔見佢既話佢就搵第二個,咁條女唯有見佢啦。
我心諗:「條女肯定唔肯見你啦,見一面又要惡kang你舊肥豬肉,擺明見面為左扑嘢,條女梗係驚啦。不過可能見你有錢有香港ID所以將就下你姐。」
所以唔好覺得有男朋友有老公係好事,佢地其實等於用身體賺錢姐,有d係冇賺錢仲要免費被人屌,果d仲蝕底,扑嘢對身體冇益,睇下d女人縱慾過度個樣幾殘幾老?
我今朝起身照鏡發覺自己好靚,呢樣絕對係老姑婆既bonus,好似我咁鄰近40歲都仲有也歲既外表,d有男友或老公既女士絕對做唔到。
所以各位,為左保持青春,戒慾係最好方式。唔好再攻擊剩女啦。

引用:
原帖由 inco 於 2020-5-23 01:52 PM 發表

矮矮肥肥頭禿禿
40幾歲未結婚
係我眼中我諗佢應該搵唔到女朋友,除非冇錢既女仔先會貪佢有錢。
點知有一日傾計
佢話佢搵左個大陸湖南既女仔做女朋友,係順德開舖,佢一個星期見一次面咁。
問佢點解唔搵港女,佢話佢儲既錢全部被港女敗晒,ex girlfriend 令到佢輸身家。
我就唔知究竟乜事
但我覺得佢咁醜樣,就算搵港女都只能搵個醜樣港女,搵個大陸女可能可以搵到靚女。
不過咁,佢話佢大 ...
自宮扮小妹,唔戒慾都唔得?

引用:
原帖由 樓上可愛的救星 於 2020-5-23 02:09 PM 發表

自宮扮小妹,唔戒慾都唔得?
自宮好痛架😭

引用:
原帖由 inco 於 2020-5-23 01:52 PM 發表

矮矮肥肥頭禿禿
40幾歲未結婚
點知有一日傾計
我就唔知究竟乜事
之前有個40歲都未結婚嘅舊同事原來喺個死基佬,通咗天之後公司全部人都好驚佢,老細為咗大家嘅安全起見,都決定炒咗佢。

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-5-23 02:38 PM 發表

之前有個40歲都未結婚嘅舊同事原來喺個死基佬,通咗天之後公司全部人都好驚佢,老細為咗大家嘅安全起見,都決定炒咗佢。
唔係呀嘛,基佬騷擾你地?

哦!你要感激佢比你有機會開帖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-5-23 02:57 PM 發表

唔係呀嘛,基佬騷擾你地?
唉,嗰基佬話自己喺女仔,然後~~就算摸我哋都唔使介意喔

引用:

矮矮肥肥頭禿禿
40幾歲未結婚
點知有一日傾計
我就唔知究竟乜事
姑姑好似影射緊有配偶既女性好像是做雞。

https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙、趙靈兒、林月如、阿奴

回覆 引用 TOP

幾時做手術呀?

回覆 引用 TOP

人地結唔結婚關你咩事呢?樣衰又無得罪你

回覆 引用 TOP

死港女

回覆 引用 TOP

Read

回覆 引用 TOP

好出奇咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-5-23 02:38 PM 發表

哈哈,笑左

回覆 引用 TOP

引用:

矮矮肥肥頭禿禿
40幾歲未結婚
點知有一日傾計
我就唔知究竟乜事
有矛圖

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]