• 瀏覽: 13,701
  • 回覆: 281
  • 追帖: 1
下一代 唔好講買唔買到樓,有任何崇洋不愛黨愛國思想,最後變成行動,分分鐘坐埋監,慘.....
我唔係反對國安法,只不過教育及網絡,一樣可以影響下一代,你嘅子女被洗腦變曱甴,可能你都唔知....
胡錫進先生都講過年少無知,89年都參與過民運,有時年青人想法,我哋真係估唔到....
細路接觸最多是互聯網,如果繼續有崇洋反中言論,潛移默化,細路被煽動去做傻事,連觸犯國安法都唔知,你話幾危險....

利申:我唔係黃人,唔係講政治講顏色

留言睇到好多人嘅質素 思想狹窄 容納唔到別人意見
一開口就人身攻擊 癲狗咬人咁款 又咒人等等.......
講真 我得罪他們什麼呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 JLV1818 於 2020-5-22 03:00 PM 發表

下一代 唔好講買唔買到樓,有任何崇洋不愛黨愛國思想及行為,分分鐘坐埋監,慘.....
有你哩啲黃思想真係唔生好過生,害撚死下一代!

引用:
原帖由 singsing 於 2020-5-22 04:54 PM 發表

有你哩啲黃思想真係唔生好過生,害撚死下一代!
戴著有色眼鏡睇人就係你呢啲咁嘅人,害死下一代

引用:
原帖由 JLV1818 於 2020-5-22 05:05 PM 發表

有你哩啲黃思想咪撲街囉,害撚到全國香港冚家鏟

引用:
原帖由 singsing 於 2020-5-22 05:06 PM 發表

你個仆街就黃C 講野 得罪人多稱呼人少

引用:
原帖由 JLV1818 於 2020-5-22 05:07 PM 發表

你個仆街就黃C 講野 得罪人多稱呼人少
真係屌得你少

引用:
原帖由 singsing 於 2020-5-22 05:08 PM 發表

真係屌得你少
你有能力屌咩?

引用:
原帖由 singsing 於 2020-5-22 05:08 PM 發表

真係屌得你少
開口埋口就黃,食屎啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsing 於 2020-5-22 05:06 PM 發表

我國黨領導最憎呢啲仆街擦鞋仔

引用:
原帖由 JLV1818 於 2020-5-22 03:00 PM 發表

下一代 唔好講買唔買到樓,有任何崇洋不愛黨愛國思想及行為,分分鐘坐埋監,慘.....
即刻飛過歐美享受佢哋民主自由仲留係香港開帖做乜

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-5-22 05:31 PM 發表

即刻飛過歐美享受佢哋民主自由仲留係香港開帖做乜
香港只會越來越中國化,所以唔明啲黃C 咁唔鍾意中國 又唔離開香港 係度 苟且偷生

沒有小朋友最好,社會搞到亂晒籠,唔會有前途

引用:

係呀,遲D大屠殺添,你快D走唔好死返來

引用:
原帖由 JLV1818 於 2020-5-22 05:05 PM 發表

支持警察開實彈直接射殺黄屍暴徒,包括你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]