• 瀏覽: 3,976
  • 回覆: 35
等我講先~
我最怕就係肚紋,好驚生完之後就冇著三點式去沙灘玩
不過宜家成日要戴住口罩都冇得去啦
希望生完之後唔洗再戴口罩,一齊成班fd一齊去沙灘玩啦!

最怕日日嘔,食唔落野超辛苦

我最怕陀BB會肥左好多,之後好難減得返

我就最怕冇胃口,
個時日日飲一杯安嬰媽媽補充營養

最怕餵完奶個胸謝皮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-5-26 07:56 PM 發表

我就最怕冇胃口,
個時日日飲一杯安嬰媽媽補充營養
呢隻我都拎過sample來飲,比較唔甜同易入口

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-5-27 11:45 AM 發表

呢隻我都拎過sample來飲,比較唔甜同易入口
入佢地媽媽會都有sample拎,重有其他禮品送

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2020-5-26 06:45 PM 發表

我最怕陀BB會肥左好多,之後好難減得返
唔知我係咪天生瘦底,暫時都唔係重左好多
希望可以keep到生個時啦~

引用:
原帖由 沒有世界的盡頭 於 2020-5-21 04:24 PM 發表

等我講先~
我最怕就係肚紋,好驚生完之後就冇著三點式去沙灘玩
不過宜家成日要戴住口罩都冇得去啦
希望生完之後唔洗再戴口罩,一齊成班fd一齊去沙灘玩啦! ...
你可以買個d防紋膏,我身邊個個媽媽大肚個時都一定會買黎搽,搽左起碼唔會痕先!

引用:
原帖由 piggyh 於 2020-5-22 02:54 AM 發表

最怕日日嘔,食唔落野超辛苦
我知好多大肚婆陀B會成日嘔,食唔落野 但係好好彩我個時就冇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沒有世界的盡頭 於 2020-5-28 04:50 PM 發表

唔知我係咪天生瘦底,暫時都唔係重左好多
希望可以keep到生個時啦~
好羨慕天生瘦底嘅人啊~ 咁我諗你生完之後應該好快修到身

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2020-6-4 03:25 PM 發表

你可以買個d防紋膏,我身邊個個媽媽大肚個時都一定會買黎搽,搽左起碼唔會痕先!
因為我仲係大肚初期,我都未買啊~
見款款都差唔多咁,唔識揀

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2020-6-4 03:38 PM 發表

好羨慕天生瘦底嘅人啊~ 咁我諗你生完之後應該好快修到身
希望好似你講嘅咁啦 其實我都唔敢太老定, 有少少擔心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沒有世界的盡頭 於 2020-6-4 04:39 PM 發表

因為我仲係大肚初期,我都未買啊~
見款款都差唔多咁,唔識揀
我之前係媽媽group見都幾多人介紹clarins個枝防紋霜,話可以買埋個枝tonic oil一齊用
btw,唔好以為個肚未大就唔搽住 其實愈早搽愈好!

便秘😭

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]