• 瀏覽: 6,850
  • 回覆: 42
最怕係咁嘔...陀細B個陣係咁嘔,食咩嘔咩,好怕佢食唔夠同唔吸收營養
聽朋友介紹飲澳洲隻貝拉X媽媽奶,有機天然營養,好彩後尾都足磅

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2020-6-4 06:29 PM 發表

我之前係媽媽group見都幾多人介紹clarins個枝防紋霜,話可以買埋個枝tonic oil一齊用
btw,唔好以為個肚未大就唔搽住 其實愈早搽愈好!
呢隻我都成日聽人提起,等我留意下先~ thx a lot

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沒有世界的盡頭 於 2020-5-21 04:24 PM 發表

等我講先~
我最怕就係肚紋,好驚生完之後就冇著三點式去沙灘玩
不過宜家成日要戴住口罩都冇得去啦
希望生完之後唔洗再戴口罩,一齊成班fd一齊去沙灘玩啦! ...
我d肚紋都係好樣衰

引用:
原帖由 tobuuuu 於 2020-6-17 10:32 PM 發表

最怕係咁嘔...陀細B個陣係咁嘔,食咩嘔咩,好怕佢食唔夠同唔吸收營養
聽朋友介紹飲澳洲隻貝拉X媽媽奶,有機天然營養,好彩後尾都足磅
安嬰媽媽你都可以考慮既,呢隻我飲過都易入口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 扮吓超人 於 2020-6-30 12:29 PM 發表

我d肚紋都係好樣衰
你陀b個陣冇搽野預防咩?

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2020-7-2 10:37 PM 發表

你陀b個陣冇搽野預防咩?
我當時乜都冇搽,我之前不孕,好辛苦先陀到BB,唔想出差錯

回覆 引用 TOP

最驚瘦唔下嚟

回覆 引用 TOP

最怕便秘,想用力又唔得,谷住谷住

引用:
原帖由 沒有世界的盡頭 於 2020-5-21 04:24 PM 發表

等我講先~
我最怕就係肚紋,好驚生完之後就冇著三點式去沙灘玩
不過宜家成日要戴住口罩都冇得去啦
希望生完之後唔洗再戴口罩,一齊成班fd一齊去沙灘玩啦! ...
最怕肥,生紋,成個C9咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 慧靈 於 2020-7-17 08:54 PM 發表

最怕便秘,想用力又唔得,谷住谷住
幾多個月呀

回覆 引用 TOP

日日狂嘔,嘔到傻,嘔到暈...

回覆 引用 TOP

怕腰痛怕頭暈

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]