• 瀏覽: 2,062
  • 回覆: 9
因為預算唔多~想平平地唔太貴的
第1係係F~23k
第2粒係E~24K
第3粒係L台面都大有6.7同埋閃d~但顏色就無咁白

應該點揀好呢?

附件

B0FE52A1-EC8B-4F52-8B12-75250E6E63D2.jpeg(240.84 KB)

2020-5-21 12:49 PM

577C6FC3-92A8-4A7D-A6ED-24AC22B463E0.jpeg(173.95 KB)

18BAA0DF-EA2D-48E1-B949-7F4B2CB8EC33.jpeg(130.84 KB)

引用:
原帖由 明日小bb 於 2020-5-21 12:49 PM 發表

第1係係F~23k
第2粒係E~24K

應該點揀好呢?
其實我唔知你上來是否問品質要求,係就超級垃圾,一味得個大,你想要大就買囉,但係得個殼囉!唔多閃唔多火囉!
色高淨度超級低是無用,色和淨度要互相平衡才會又閃又火。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日小bb 於 2020-5-21 12:49 PM 發表

第1係係F~23k
第2粒係E~24K

應該點揀好呢?
如果預算唔多買1卡以下啦,1卡價錢是加幅很大,細啲超碼又閃又火,何必買咁劣質貨去呃人,現在網上太多知識分到好與壞,劣質貨一定知悉,你唔啱聽可以不需要理會我的回覆。

回覆 引用 TOP

引用:

第1係係F~23k
第2粒係E~24K

應該點揀好呢?
第4粒, 1.01 I VS2

回覆 引用 TOP

三粒都唔揀,不論幾多錢,都係嘥錢,太花同太黃

想買一卡好嘅再儲下錢啦,如果budget有限就揀粒一卡樓下,零願個托玩下花款整大佢

事,不能做得太絕,否則,難以進退!

回覆 引用 TOP

引用:

第1係係F~23k
第2粒係E~24K

應該點揀好呢?
全部都係垃圾石,邊間鋪賣d咁既野比人🥴🥴

回覆 引用 TOP

引用:

第1係係F~23k
第2粒係E~24K

應該點揀好呢?
i2現在行情不過2萬

回覆 引用 TOP

選擇自己喜歡的

回覆 引用 TOP

成色唔錯,價格也算合適

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]