• 瀏覽: 5,833
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
我認為這劇係好警惕準備出軌的人,好多人當有婚姻時又想有愛情,當愛情再次變為婚姻,又會覺得唔滿足,婚姻本是平淡過活,每天互相陪伴扶持,其實當你選擇結婚的那人,應該也是你認為最愛同最合適的,當你找的小三也會很似你的另一半,你其實只是想找愛情的感覺,並不是因為愛小三,所以出軌前諗清諗楚你心內所想。

熱賣及精選
出軌吾係你自己諗,係由褲浪條撚控制你!

為理想而奮鬥,為成功而享受!
引用:
原帖由 kayanlee 於 2020-5-20 02:56 AM 發表

我認為這劇係好警惕準備出軌的人,好多人當有婚姻時又想有愛情,當愛情再次變為婚姻,又會覺得唔滿足,婚姻本是平淡過活,每天互相陪伴扶持,其實當你選擇結婚的那人,應該也是你認為最愛同最合適的,當你找的小三也會很似你的另一半,你其實只是想找愛情的感覺,並不是因為愛小三,所以出軌前諗清諗楚你心內所想。 ...
扮曬專家咁,你結過婚未嗎?出軌是為刺激,與愛情無關。

不如整個準備出街的人應該睇一次

記得
帶囗罩
75%酒精搓手液
護目鏡
撳lift神器
最緊要記得
冇撳lift神器
唔好學啲仆街
懶有型 用腳撳
42吋長腿都唔容許㗎
https://youtu.be/wS4vEzx_Y3Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kayanlee 於 2020-5-20 02:56 AM 發表

我認為這劇係好警惕準備出軌的人,好多人當有婚姻時又想有愛情,當愛情再次變為婚姻,又會覺得唔滿足,婚姻本是平淡過活,每天互相陪伴扶持,其實當你選擇結婚的那人,應該也是你認為最愛同最合適的,當你找的小三也會很似你的另一半,你其實只是想找愛情的感覺,並不是因為愛小三,所以出軌前諗清諗楚你心內所想。 ...
出軌通常唔係單方面 ,一定係夫妻雙方便出現某些情況變化 所導致

回覆 引用 TOP

記得帶頭盔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2020-5-20 04:50 AM 發表

出軌吾係你自己諗,係由褲浪條撚控制你!
當諗到呢步條小三最後都會變成同你老婆一樣,
你即刻軟曬,除非小三本身好很有錢🤣

回覆 引用 TOP

婚姻是需要一起經營的。

回覆 引用 TOP

出軌即係情感>理性,睇乜野都無用

回覆 引用 TOP

睇係可以睇,自古以來都唔少呢類戲,但講到現實就係要睇人與人之間嘅互動/火花(包括夫妻同第三者)

事,不能做得太絕,否則,難以進退!

回覆 引用 TOP

引用:

睇左一次喇,會準備出軌,多謝提點😜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-5-20 05:46 AM 發表

扮曬專家咁,你結過婚未嗎?出軌是為刺激,與愛情無關。
點可以一概而論,出軌亦可以為兩個- 刺激+愛情。

27.

回覆 引用 TOP

出軌僅系為尋求刺激,與愛情無關!只系想搵刺激嘅感覺,並唔系因為愛!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右