• 瀏覽: 1,354
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
三年前我認識了衣位賤男,我從來都吾知道他有老婆,女兒,原來他一直欺骗他老婆他番兩份工,有時到内地過夜,所以一直他都可以同我出夜街,間中過夜,直至一年多後我才發現,傷痛地同他分開,他番回老婆身邊....三個月後,他找回我復合,在他強烈攻世下,我心軟因他同我搬左出来住,我再次相信他,誰知幾個月後,他又同他老婆再復合而跟我再次分開,當中有好多爭執,他既大話一個蓋一個,仲要問我借錢,他一次又一次欺騙我傷害我,我真係好難受,我好恨他,我想放低但心裏很不甘心,我真係感覺好辛苦⋯⋯

熱賣及精選
好明白你, 但你唔放低, 將來仲辛苦, 放棄佢啦, 第時一定有個更好俾你架.

回覆 引用 TOP

你已經能預見結果了,點解要為難自己呢?

回覆 引用 TOP

我為他付出太多,我好吾甘心點解一次又一次去傷害我,反而覺得係我迫他...我可以點樣走出嚟,我每天都失眠,我希望自己可以放低但太難...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iris9_happy 於 2020-5-18 09:39 AM 發表

三年前我認識了衣位賤男,我從來都吾知道他有老婆,女兒,原來他一直欺骗他老婆他番兩份工,有時到内地過夜,所以一直他都可以同我出夜街,間中過夜,直至一年多後我才發現,傷痛地同他分開,他番回老婆身邊....三個月後,他找回我復合,在他強烈攻世下,我心軟因他同我搬左出来住,我再次相信他,誰知幾個月後,他又同他老婆再復合而跟我再次分開,當中有好多爭執,他既大話一個蓋一個,仲要問我借錢,他一次又一次欺騙我傷害 ...
第一次分開算自己倒煤遇人不淑,第二次分開就是蠢咎由自取,受了傷總要學會點聰明,如還未懂請再第三次第四次……

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。

回覆 引用 TOP

在苦海中掙扎都冇用, 還是痛苦。不如靠自己遊返上岸。一係妳咁甘願做佢第三者,接受個男人有一半係其他人。做唔到就退出吧。

引用:
原帖由 hannesyu 於 2020-5-26 03:16 PM 發表

在苦海中掙扎都冇用, 還是痛苦。不如靠自己遊返上岸。一係妳咁甘願做佢第三者,接受個男人有一半係其他人。做唔到就退出吧。
我吾係吾想放低,係我腦海中不斷諗起佢.....佢個衰人已經返左老婆身邊,仲要留言比我話我攻心計,用手段.....我真係嬲到爆

引用:
原帖由 iris9_happy 於 2020-5-26 06:23 PM 發表

我吾係吾想放低,係我腦海中不斷諗起佢.....佢個衰人已經返左老婆身邊,仲要留言比我話我攻心計,用手段.....我真係嬲到爆
呢D男人係好PK. 我個話我煩, 又話後會無期, 仲叫我唔好再搵佢.......根本佢有了大小四, 小五.....其實佢老婆都好慘, 唔知個老公衰到咁.

引用:
原帖由 夜媽媽 於 2020-5-27 01:46 PM 發表

呢D男人係好PK. 我個話我煩, 又話後會無期, 仲叫我唔好再搵佢.......根本佢有了大小四, 小五.....其實佢老婆都好慘, 唔知個老公衰到咁.
你都有同樣經歷? 佢哋根本唔明白我哋有幾難受

引用:
原帖由 iris9_happy 於 2020-5-27 11:33 PM 發表

你都有同樣經歷? 佢哋根本唔明白我哋有幾難受
有.....傷心比開心多, 呢D男心好自私, 我地已經唔見得光, 但都得唔到嘅愛惜....唉, 好彩甩得快, 傷心左短時間, 而家已經重新振作了.

引用:
原帖由 夜媽媽 於 2020-5-28 08:21 AM 發表

有.....傷心比開心多, 呢D男心好自私, 我地已經唔見得光, 但都得唔到嘅愛惜....唉, 好彩甩得快, 傷心左短時間, 而家已經重新振作了.
教我如何可以快d放低,我都想自己重新振作😭我嬲到想報仇⋯⋯

引用:
原帖由 iris9_happy 於 2020-5-28 09:36 AM 發表

教我如何可以快d放低,我都想自己重新振作😭我嬲到想報仇⋯⋯
block哂所有嘢, FB, Whatsapp, delete電話, 唔好再睇佢嘢, 一定要咁做, 唔好再知佢嘅嘢, 一定可以放低.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eessss 於 2020-5-27 03:58 PM 發表

你都傻既佢禁對你你緊系要搜集證據張佢公開話比女家d親戚知啦
其實點解成日都要公開小三和男人既資料? 外人真係唔知人地當中發生乜事。 如第三者都係被騙,比你地公開係返唔到轉頭!
有第三者,好好來檢討下自己和另一半既問題,而唔係去公開人既資料! 公開左係咪件事可以無發生過?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]