• 瀏覽: 925
  • 回覆: 13
分左手,對方FACEBOOK 仲KEEP唔 KEEP ?

熱賣及精選
Keep住先,佢要del先算

回覆 引用 TOP

睇兩樣野
1)分手過程
2)對方的剩餘利用價值

これが人の夢、人の望み、人の業!
係咪唔好諗佢會回頭?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-5-17 11:40 PM 發表

睇兩樣野
1)分手過程
2)對方的剩餘利用價值
1. 唔知自己想點,有時好想過2個人生活,有時又想過返一個人生活 咁樣就close file.

咁點呀?

引用:
原帖由 histrangers 於 2020-5-18 10:26 發表

1. 唔知自己想點,有時好想過2個人生活,有時又想過返一個人生活 咁樣就close file.

咁點呀?
你唔知自己想點or選擇困難症患者
咁係冇人幫到你做決定的

或者B仔應該要咁樣問你
你享受單身嗎?

引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-5-18 05:25 PM 發表

你唔知自己想點or選擇困難症患者
咁係冇人幫到你做決定的

或者B仔應該要咁樣問你
你享受單身嗎?
唔係我 ,係佢當時分手同我講呢番說話

引用:
原帖由 histrangers 於 2020-5-18 17:26 發表

唔係我 ,係佢當時分手同我講呢番說話
早響嘛
佢唔知自己想點,冇人幫到佢
而且你都冇任何義務幫佢吧?

話說B仔把某幾個ex,放在現任也在的wts group度😏

引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-5-18 06:06 PM 發表

早響嘛
佢唔知自己想點,冇人幫到佢
而且你都冇任何義務幫佢吧?

話說B仔把某幾個ex,放在現任也在的wts group度😏
佢同我講 佢出面無識任何女仔
有時都唔知自己想點?
單身又想兩個人生活
兩個人生活又想單身
佢覺得佢性格, 我未必頂得住 (我都無講任何說話)

佢講完佢番說話 就趕住收線 之後就無聯絡

引用:
原帖由 histrangers 於 2020-5-18 18:10 發表

佢同我講 佢出面無識任何女仔
有時都唔知自己想點?
單身又想兩個人生活
兩個人生活又想單身
佢覺得佢性格, 我未必頂得住 (我都無講任何說話)

佢講完佢番說話 就趕住收線 之後就無聯絡 ...
你更加唔使理佢,有d人分左手都仲有聯絡的價值,但佢好明顯冇
B仔自己都封左幾件呢種ex,雖然過一排解封,但佢地都冇再找B仔麻煩😏

引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-5-18 06:22 PM 發表

你更加唔使理佢,有d人分左手都仲有聯絡的價值,但佢好明顯冇
B仔自己都封左幾件呢種ex,雖然過一排解封,但佢地都冇再找B仔麻煩😏
所以你覺得我點?Delete 還是照放響到?

回覆 引用 TOP

放係度囉,唔洗理有咩人,我亦唔會扮過得幾好,真正要過得好,開心就算。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 histrangers 於 2020-5-17 08:55 PM 發表

分左手,對方FACEBOOK 仲KEEP唔 KEEP ?
我肯定唔会keep,分手就byebye

回覆 引用 TOP

分了就唔聯系了

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]