• 瀏覽: 2,735
  • 回覆: 16
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-9-24 09:41 AM 關閉
我同佢一齊咗兩年
一齊前佢知我生過BB
佢E家話我下面太鬆,要我做收緊下面嘅方法
我好亂呀。又想放棄又唔捨得這段感情

熱賣及精選
引用:
原帖由 廚房強勁的石頭 於 2020-5-17 08:23 PM 發表

我同佢一齊咗兩年
一齊前佢知我生過BB
鬆油好 緊有好 男人都係咸濕㗎啦 花心 當然亦都有專一好男人嗎 不過呢啲係少數 遇著啲有花心有鹹濕嘅 飛咗佢啦 你留得住佢一時 留住佢一世 會用五花八門 唔同嘅身份 唔同嘅大話 佢瞞住你 去同其他女人交往 都係遇到個適合嘅 定你不留行程 如果係聰明嘅 唔好嘥時間

引用:
原帖由 廚房強勁的石頭 於 2020-5-17 08:23 PM 發表

我同佢一齊咗兩年
一齊前佢知我生過BB
多做運動啦

回覆 引用 TOP

做下深樽, 搵D野夾下.

@thaiflashgal 交流

回覆 引用 TOP

引用:

我同佢一齊咗兩年
一齊前佢知我生過BB
好似有d野係用嚟收緊妹妹架喎,你上網查下,或者小便時突然停好似都可以

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>

回覆 引用 TOP

叫媽咪同你縫兩三針。應該窄好多。

回覆 引用 TOP

點解要好亂, 咪叫你搵方法
唔通去搵第2個先係正路?

引用:
原帖由 Dougram 於 2020-5-18 07:14 PM 發表

點解要好亂, 咪叫你搵方法
唔通去搵第2個先係正路?
同佢上牀2⃣️年後佢先嫌三嫌四。證明佢唔愛我,屌厭咗我就找藉口

回覆 引用 TOP

真係亂,我同你講過要諗辦法先搵到第二條美麗嘅路?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]