• 瀏覽: 1,990
  • 回覆: 23
仲有半年預產期,而家先睇奶粉會唔會太遲

無深究喎,亦唔會因為平而考慮,最緊要係同bb夾呀~

回覆 引用 TOP

襟食係咩意思?
我小朋友飲開a+,唔貴又安全,亦夾到bb

冇深究+1
我反而覺得食得快又有靚便便我先安心呀
即係證明BB肯食
食緊A+ Neuropro

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-5-17 05:16 PM 發表

襟食係咩意思?
按自己BB既食量,而又食到幾耐咁計

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嫻妃 於 2020-5-17 10:10 PM 發表

冇深究+1
我反而覺得食得快又有靚便便我先安心呀
即係證明BB肯食
食緊A+ Neuropro
咁又係咁睡眠質素如何?據聞有d奶粉熱氣到令BB訓唔到覺

引用:
原帖由 {Rachelle} 於 2020-5-17 10:26 PM 發表

咁又係咁睡眠質素如何?據聞有d奶粉熱氣到令BB訓唔到覺
半夜可能發惡夢喊醒扭計梗有吧
熱氣既話便便同皮膚都會有跡可尋
睡眠質素暫時托賴
So far食左A+ Neuropro咁耐叫做食得、痾得、瞓得

回覆 引用 TOP

要選擇抵信奈嘅品牌

回覆 引用 TOP

我小朋友都係飲A+大,唔算甜又唔熱氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 {Rachelle} 於 2020-5-16 10:01 PM 發表

仲有半年預產期,而家先睇奶粉會唔會太遲
唔遲, 睇定差唔多, 睇定幾隻, 到時可能都要比BB試, 睇佢反應先決定到
我個BB飲緊A+, 之前朋友介紹, BB展個陣買左罐試飲裝, 試完見佢D便便幾好, 又肯飲, 所以飲到宜加

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-5-17 05:16 PM 發表

襟食係咩意思?
你BB食左幾多年呀?

引用:
原帖由 habib 於 2020-5-18 10:37 PM 發表

唔遲, 睇定差唔多, 睇定幾隻, 到時可能都要比BB試, 睇佢反應先決定到
我個BB飲緊A+, 之前朋友介紹, BB展個陣買左罐試飲裝, 試完見佢D便便幾好, 又肯飲, 所以飲到宜加 ...
試飲裝係唔係細細罐個隻呀? 唔知出面有冇得買呢?

引用:
原帖由 MOKATT 於 2020-5-19 12:54 AM 發表

試飲裝係唔係細細罐個隻呀? 唔知出面有冇得買呢?
有呀,官網有試用裝,30蚊400克,但1號唔會有

引用:
原帖由 MOKATT 於 2020-5-19 12:52 AM 發表

你BB食左幾多年呀?
飲到k1都有飲,當然啦已經唔係日日飲因為有加固

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-5-19 01:24 PM 發表

有呀,官網有試用裝,30蚊400克,但1號唔會有
等我都登記試下先, 睇下bb飲唔飲, 便便會唔會好d

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]