• 瀏覽: 3,745
  • 回覆: 27
是日戰利品如下!

一開頭淨係諗住陪朋友去買粉底,
結果去到就比佢地隻濕粉餅燒著晒,
感覺好啱夏天用,
跟住個BA又問我要唔要試埋佢地skincare…
結果搞到我仲買得多過我朋友
睇黎真係耐冇出去shopping, d購物慾完全控制唔到

回覆 引用 TOP

荷包你怎麼了荷包,荷包你堅持住啊,睜開眼睛看看我啊!

回覆 引用 TOP

cdp d粉底真心正!
佢支cream foundation係我唯一一支用完仲會回購既粉底,而且直接用手指上妝已經好靚又唔會太厚,想遮瑕度好d既on top再加多少少拍勻就得

上面個set幾錢?

引用:
原帖由 dunaskmela 於 2020-5-18 12:19 PM 發表

cdp d粉底真心正!
佢支cream foundation係我唯一一支用完仲會回購既粉底,而且直接用手指上妝已經好靚又唔會太厚,想遮瑕度好d既on top再加多少少拍勻就得 ...
我朋友就係買支cream foundation, 質地滋潤d同埋coverage都夠, 我買呢隻用黎補妝就方便d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韋小寶老婆 於 2020-5-18 12:57 PM 發表

上面個set幾錢?
$1580~我買咗濕粉餅同光映粉
買滿$1480就有果d sample送

引用:
原帖由 雨中會老爺 於 2020-5-17 09:17 AM 發表

真的很好用嗎
skincare暫時仲未開黎用
濕粉餅同光映粉兩樣我都覺得好用, 尤其是濕粉餅, 上面有種柔焦既效果

回覆 引用 TOP

很值!

回覆 引用 TOP

我今日都有收穫!不過今次冇買set,淨係買咗支柔膚水,cleansing cream oil同防曬
跟住就送咗呢set滿額gift,感覺都幾抵~塊eye mask都要成兩舊水

回覆 引用 TOP

真係好易被燒著, 哈哈,  係幾好用既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 balandtim 於 2020-5-18 03:06 PM 發表

$1580~我買咗濕粉餅同光映粉
買滿$1480就有果d sample送
光映粉好用?會唔會好顯毛孔?

引用:
原帖由 韋小寶老婆 於 2020-5-19 01:15 PM 發表

光映粉好用?會唔會好顯毛孔?
完全唔會, 粉質好細, 掃上面係好自然既光澤, 好似從皮膚透出黎既咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]