• 瀏覽: 1,829
  • 回覆: 36
個性,相處,床上合拍是否更重要

互相格劍是否合拍!

回覆 引用 TOP

個個要既都5同wooo

引用:
原帖由 餵食左飯未呀 於 2020-5-15 04:16 PM 發表

如果你話唔係將經濟條件擺首位應該大把,唔在乎只有可以養得起對方既人先有資格講,為數嘅女性不多囉。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
我覺得睇年紀,25歲打後會睇經濟條件,真係唔好講笑

回覆 引用 TOP

No money no honey

My name is Pong! James Pong!
你的樣子如何,你的結局也必如何

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-5-15 06:40 PM 發表

如果你話唔係將經濟條件擺首位應該大把,唔在乎只有可以養得起對方既人先有資格講,為數嘅女性不多囉。
認同,至基本都要有工作能力,同自理能力

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-5-15 11:07 PM 發表

No money no honey
金句

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 餵食左飯未呀 於 2020-5-16 09:53 AM 發表

認同,至基本都要有工作能力,同自理能力
嗯,普普通通都會有女朋友,最緊要個人正面,成日放負唔好話男女朋友,做朋友都係想開心啫。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 餵食左飯未呀 於 2020-5-15 04:16 PM 發表

如果對方欠債幾千萬但個性,相處,床上合拍你會不會肯同佢拍拖?

回覆 引用 TOP

引用:

其實好重要架..

我覺得睇年紀,25歲打後會睇經濟條件

回覆 引用 TOP

唔係話好重要,不過基本能力要有囉

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-5-16 11:35 AM 發表

唔係話好重要,不過基本能力要有囉
點先叫基本能力?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]