• 瀏覽: 2,160
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
結婚9年,個女都就黎8歲,為咗個女大家都頂左好耐,但始終都係冇彎轉,成30+要帶大個女真心有壓力,有冇人可以傾下計(whatapp,WeChat),想搵聽下我呻下搵人開解下

熱賣及精選
引用:
原帖由 社畜人生 於 2020-5-11 08:27 PM 發表

結婚9年,個女都就黎8歲,為咗個女大家都頂左好耐,但始終都係冇彎轉,成30+要帶大個女真心有壓力,有冇人可以傾下計(whatapp,WeChat),想搵聽下我呻下搵人開解下 ...
我同你差唔多,個女6歲,而家我都係自己湊

It really depends on what is the problem. Sometimes after separate few months might come back together.

引用:
原帖由 焦急野生的頭巾 於 2020-5-11 11:14 PM 發表

我同你差唔多,個女6歲,而家我都係自己湊
咁返學放學點算呀?

引用:
原帖由 simplelove168 於 2020-5-11 11:58 PM 發表

It really depends on what is the problem. Sometimes after separate few months might come back together.
都冇架啦,係我提出既,因為以經比我知道唔係第一次有第三者,我已經唔能夠再忍啦

引用:
原帖由 社畜人生 於 2020-5-12 12:50 AM 發表

咁返學放學點算呀?
咪又係自己湊囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上Cute花貓 於 2020-5-12 09:23 AM 發表

30+加油!
正宗人又走錢又冇,老婆又走佬🤣

引用:
原帖由 社畜人生 於 2020-5-12 09:48 AM 發表

師兄你仲後生,可以再找另一半的

快樂與否,攞決於我哋計較嘅多少,傷心與否,攞決於我哋在意多少!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 社畜人生 於 2020-5-12 12:52 AM 發表

都冇架啦,係我提出既,因為以經比我知道唔係第一次有第三者,我已經唔能夠再忍啦
Oh cheating can fly him then.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上Cute花貓 於 2020-5-12 09:23 AM 發表

30+加油!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alan2018 於 2020-5-12 09:56 AM 發表

師兄你仲後生,可以再找另一半的
帶住個女都有d難啦,結婚咁多年身邊除咗兩三個男性朋友,其他都已經冇聯絡,而且年咁多年既感情都比我覺得係咁虛偽,已經冇晒信心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 社畜人生 於 2020-5-11 08:27 PM 發表

結婚9年,個女都就黎8歲,為咗個女大家都頂左好耐,但始終都係冇彎轉,成30+要帶大個女真心有壓力,有冇人可以傾下計(whatapp,WeChat),想搵聽下我呻下搵人開解下 ...
LIND 得唔得?想呻乜嘢?

你同人下棋,你就按足棋例,對手就可以飛象過河,事急馬行田,卒仔向後行。
如你還規規矩矩的跟他下棋,還下了十年,你就是個傻仔、你就是個白癡!
船到橋頭自然直
將心機放落自己女兒身上啦
而家D小朋友好醒
知道邊個好邊個唔好
仲有,放底尊嚴,向家人傾下計,要求佢地幫下手照顧小朋友
始終小朋友係女性,而且就黎到青春期
要搵個女性親人教導一D青春期既知識
而家係適應期,會比較辛苦,將來你就會享受成果

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]