• 瀏覽: 11,680
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
冇錢,冇事業,冇身高,唔靚仔,真係冇女仔會睬你

追1萬個女仔,俾一萬個女仔拒絕

熱賣及精選
引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-5-8 07:06 PM 發表

咁係時候轉基啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-5-8 07:06 PM 發表

咁證明左拒絶你的女仔頭腦清醒😎

引用:

You are not ugly, just poor

回覆 引用 TOP

所以要自己努力生性

回覆 引用 TOP

引用:

係時候脫離現實,追蛇貓狗、馬牛羊、雞鴨鵝

回覆 引用 TOP

支持.

回覆 引用 TOP

咁你追既女仔係咪同你一樣, 咩都無?

回覆 引用 TOP

引用:

你而家至知,太遲啦

回覆 引用 TOP

如果個女仔冇$,冇樣,冇身材,冇氣質,咁你覺得又有男人要咩

矮窮醜不是罪,想食天鵝肉先係問題。

搵翻醜小鴨啦。

引用:
原帖由 YoYoWo 於 2020-5-8 10:31 PM 發表

如果個女仔冇$,冇樣,冇身材,冇氣質,咁你覺得又有男人要咩
會,好多男人娶大陸婆,條大陸婆仲要老過佢

引用:
原帖由 GoGoGym 於 2020-5-8 10:39 PM 發表

矮窮醜不是罪,想食天鵝肉先係問題。

搵翻醜小鴨啦。
癩蛤蟆想食天鵝肉

回覆 引用 TOP

引用:

如果你係剩女你會點諗

回覆 引用 TOP

引用:

冇錢、冇事業已足夠構成樓主嘅控訴了……不過就不無道理。我都睇唔少女神返放工:冇被拒絕嘅煩惱……自己寫返首伍或柒絶維港依舊水流長。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]